Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila mnoge

Dečko ju je ostavio nakon što joj je obećavao sve: ‘Smislila sam poseban plan osvete!’

Shutterstock
17.10.2023.
u 15:30

Nakon što su potpuno uključili jedno drugo u svoj život, on joj je odjednom rekao da više 'ne osjeća to'

Mama jednog djeteta počela je izlaziti s muškarcem koji se činio "gotovo savršen", sve su radili 'kako treba', počeli su sporo, držeći svoju djecu izvan svega i polako. Prva crvena zastavica pojavila se kada je muškarac prekinuo s njom iz vedra neba dok su se viđali. Srećom, to je bilo prije nego što mu je predstavila svoje dijete, piše Mirror

U drugom preokretu događaja, muškarac ju je nazvao malo kasnije i rekao da je pogriješio i da želi da ponovno budu zajedno. Govoreći od tog trenutka nadalje "sve je bilo super", mama je nastavila izlaziti s njim i na kraju su njihovi životi postali isprepleteni, upoznali su jedno drugo sa svojom obitelji i prijateljima i djecom. Muškarac je tada rekao da će odgajati njezino dijete "kao svoje" i da je "voli". To je razdoblje opisala kao "raj". No, samo tjedan dana kasnije njezin se svijet srušio kada je rekao da "on to ipak ne osjeća".

VEZANI ČLANCI:

“Bila sam apsolutno povrijeđena, ali bila sam više ljuta. Bila sam bijesna jer nije samo mene povrijedio. Slomio je srce mog djeteta. Kako malom djetetu objasniti da više neće nekoga vidjeti? Ispostavilo se da je, iako me nije fizički varao, prošlog tjedna razgovarao s drugom ženom. Vjenčali su se manje od šest mjeseci nakon što je on prekinuo sa mnom", napisala je žena na Redditu.

Zatim je započela sa svojim planom osvete, koji je uključivao donje rublje za inkontinenciju i tretmane za erektilnu disfunkciju. “Tijekom nekoliko tjedana nakon što me ostavio, počela sam mu ugovarati razne stvari - uzorke muškog donjeg rublja za inkontinenciju, dodatke za zdravlje prostate, ozbiljne tretmane za plinove, zajedno s mnogim mogućnostima liječenja erektilne disfunkcije, poput prirodnih/biljnih dodataka, operacije i uređaje”, rekla je.

Najbolji dio dogodio se otprilike mjesec dana nakon prekida. Žena je bila prijateljski raspoložena s jednom od njegovih prijateljica i otišla je s njom na piće. Nakon što ih je popila nekoliko, prijateljica je konačno rekla da "jednostavno mora znati" i pitala ju je jesu li "problemi" njenog bivšeg uzrokovali probleme u njihovom obiteljskom životu. Naime, kad su jednu večer bili kod njega na druženju, vidjeli su donje rublje za inkontinenciju i dodatke za zdravlje prostate. 

VEZANI ČLANCI:

“Ponašala sam se kao da mi je neugodno zbog tog pitanja i rekla sam joj da zapravo ne želim razgovarati o tome, da me povrijedio, ali neću iznositi detalje iz našeg privatnog života. Kimnula je i znalački mi namignula, govoreći da razumije. Nemam pojma je li ikada uvjerio svoje prijatelje da u svojim ranim tridesetima zapravo nije imao problema s inkontinencijom. Znam da je grozno, ali osjećala sam se bolje", dodala je. 

Komentirajući njezinu objavu, jedan je korisnik rekao: "To je osveta o kojoj volim slušati!" Drugi korisnik je dodao: "A Oscar ide..." Još jedan korisnik je napisao: "Zaista sitničavo, kako dobro isplaniran kontranapad. Obično pustim raskide i nastavim dalje, ali moram reći da je ovo prilično pametno isplanirano sve do kraja!"

Djevojka o bivšem dečku: 'Bio je toliko škrt da mi je naplatio boravak kod njegovih roditelja!'

 

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Ninica
17:57 17.10.2023.

Sve više bolesnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije