Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radila je na sebi

Dečko ju je nazvao debelom pa je prekinula s njim: ‘Izgubila sam 30 kilograma i zablistala!’

Tik Tok
20.04.2023.
u 12:30

Naglasila je kako je shvatila da je ljubav prema sebi važnija od bilo koje druge vrste

Jedna od nedavno slobodna žena, izgubila je 30 kilograma, ali i svog dečka. Naime, kako tvrdi, on ju je nazvao "debelom", pa se ona odlučila fokusirati se na sebe i poboljšanje svoje karijere. Carmen Teresa (@carmenteresa5) objavila je video u kojem detaljno opisuje svoju transformaciju nakon prekida veze, piše The Sun.

U videu je prvo sakrila lice od kamere ne želeći otkriti svoj izgled. Sve što se vidjelo bile su njezine srebrne ogrlice, njezina prsa i rub njezine narančaste majice. “Bivši me nazvao 'debelom'”, priznala je Carmen. "Ali... ostavila sam ga i izgubila 30 kilograma." Tada je prebacila video da prikazuje njezine slike prije nego što je smršavjela, dok je bila u vezi. Carmen je započela s fotografijom izbliza uz dvije svoje prijateljice. Lice joj je zumirano, ističući veliki osmijeh i tanke obrve. Zatim je pokazala sliku cijelog tijela, na kojoj je nosila mini crno-bijelu haljinu.

@carmenteresa5 PT 2 COMING SOON #relatable #edutok #motivation #bossbabe #glowup #youhaveto #weekendvibes #success #lifeinsurance #weightloss #storytime #fy #fyp ♬ pov - Ariana Grande

Za kraj je Carmen otkrila staru fotografiju na kojoj grli ženu pored sebe s tijarom na glavi. Tada se video prebacio i otkrio njezinu tjelesnu transformaciju. Stajala je nasred teretane, držeći utege, a tijelo joj je bilo u formi i zategnuto. Carmenin struk se smanjio, oblikujući figuru pješčanog sata. No, nije radila samo na svojim fizičkim karakteristikama. Samouvjerena žena posvetila je više vremena i svojoj karijeri.

U drugom videu Carmen je detaljnije opisala svoj život nakon prekida. "Fokusirana sam na liječenje i svoju karijeru već 16 mjeseci. Završila sam 2019. godinu kao vrhunska producentica. Konačno sam vjerovala u sebe. Najbolje od svega je bilo što sam to radila za sebe. Postala sam dosljedna vezama i svojoj karijeri", priznala je, te naglasila kako je ljubav prema sebi važnija od bilo koje druge vrste.

Oduševljeni gledatelji komentirali su kako bi Carmen dali do znanja koliko se dive njezinoj priči i koliko je cijene. "Nadahnula si me da se fokusiram na sebe i marljivo radim za budućnost", napisao je zahvalan korisnik. Jedna žena je komentirala: "Puno vam hvala što ste podijelili svoju priču. Izgubljena sam, pokušavam pronaći sebe, a također sam imala loše veze. Ali bolje sam nakon što sam ovo vidjela." 

S 14 godina izgledala je kao srednjovječna žena? 'Sada imam 22 i izgledam mlađe nego prije!'

Komentara 1

DR
drAma
13:17 20.04.2023.

A di je ta fotka kad je zablistala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije