Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne propustite

Darujemo vam 50% popusta na ulaznice za vodeni park Aquae Vivae Krapinske Toplice

Aquae Vivae
Foto: Promo
1/4
05.02.2019.
u 15:13

U četvrtak 7. veljače ne propustite kupon u Večernjem listu s kojim ostvarujete 50% popusta na ulaznice za Aquae Vivae Krapinske Toplice.

Vodeni park Aquae Vivae idealna je destinacija za zaljubljenike u ljekovitu termomineralnu vodu te sve koji vole odmor provesti u ugodnom okruženju. Večernji list samo za svoje čitatelje osigurao je popust na ulaznice za ovaj jedinstveni vodeni park. U četvrtak 7. veljače ne propustite kupon u Večernjem listu s kojim ostvarujete 50% popusta na ulaznice za Aquae Vivae Krapinske Toplice.

Vodeni park sadrži 6 bazena, samoposlužni restoran, caffe bar, razne sadržaje za djecu kao što su igraonice, tobogan i bazen s valovima te sadržaje za odrasle kao što su podvodne masaže, masažne ležaljke, gejziri i slapovi.

Termomineralna "živa voda", kako su je prozvali stari Rimljani, dostupna je svakom posjetitelju u svom najizvornijem sastavu. Prenosi mu svoju moć, energiju i toplinu. Dotok termomineralne vode s izvora odvija se neprekidno kako bi se održala temperatura i svježina vode.

Foto: Promo/Eva Virc

Posebna adrenalinska atrakcija je bazen s valovima koji se uključuje svaki puni sat. Neopisiv je doživljaj velikih oceanskih valova u toploj vodi vodenog parka Aquae Vivae.
Najveći bazen vodenog parka prostire se iz unutarnjeg prostora u vanjski prostor. Gosti vodenog parka zovu ga "najvećim jacuzzijem" zahvaljujući brojnim gejzirima, slapovima, podvodnim masažama i masažnim ležaljkama.
Za najmlađe posjetitelje vodenog parka najvažnija je atrakcija tobogan koji pruža nezaboravan doživljaj.

U četvrtak 7. veljače potražite u Večernjem listu kupon s 50% popusta na ulaznice za vodeni park Aquae Vivae Krapinske Toplice.

Želimo vam Aquae Vivae!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije