Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

CITIZEN Promaster

Citizen Promaster
Foto: Promo
1/2
16.12.2019.
u 15:00

Novi Citizen Promaster Aqualand 30th Anniversary Limited Edition – limitirani model posvećen 30-toj obljetnici Promastera.

Citizen Promaster kolekcija profesionalnih sportskih satova namijenjih onima kojima je svaki dan avantura. Od prvog predstavljanja 1989. godine Promaster profesionalni sportski satovi favoriti su profesionalaca koji testiraju svoje granice. S ISO ronilačkim certifikatom, dubinomjerom, memorijom maksimalne dubine, dekompresijskim upozorenjem, senzorom za vodu i indikatorom rezerve snage, ne treba vam ništa drugo kada se uputite prema moru. Kućište od nehrđajućeg čelika s lunetom zlatnog tona upotpunjeno je crnim gumenim remenom s produžetkom za ronilačko odijelo. Citizenova Eco-Dive tehnologija pretvara bilo koju svjetlost u energiju i omogućava satu rezervu snage od 330 dana, čak i u potpunom mraku.

Ovaj je sat proizveden u samo 6000 primjeraka, povodom 30-te obljetnice Promastera.

Funkcionalnost i inovativna tehnologija.

Izdržljivost pogodna za ekstremne uvjete

Pomno proučena sigurnost za vlasnika sata.

Foto: Arena Hospitality Group

Promaster je uvijek bio inspiriran velikim avanturama, s najvišom razinom funkcionalnosti i izdržljivosti za svaku kategoriju u zraku, kopnu i moru. Kako vrijeme prolazi, CITIZEN nastavlja svoju tradiciju hrabrih inovacija u tehnologiji i dizajnu.

Idi dublje. Idi više. Idi dalje.

Ovlašteni distributer: Dicta d.o.o. Rijeka, shop.dicta.hr

Upravo traje Dictina Velika blagdanska akcija, iskoristi 20% do 60% popusta na sve modele satova i nakita!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije