Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskustva poznatog kuhara
Povratak na članak

Chef Filip Horvat: 'Francuska juha od luka za mene i mnoge druge jedna je od najboljih juha na svijetu'

Kruton volim pripremati od japanskog mliječnog kruha koji ima veliki postotak maslaca. Sir koji mi se najbolje pokazao uz juhu je tvrdi kozji sir od moravca. Nema prejak okus i idealno je balansiran. Da biste dobili vrhunsku francusku juhu od luka, preduvjet je ozbiljno dobar temeljac, ali treba znati i odabrati pravi luk

Komentari 1

PE
petdopodne
23:15 19.01.2022.

chef filip opisuje juhu od luka kao da je nastala na dvoru a ne u kuci od blata pokrivene slamom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.