Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svestrani dizajner

Cavalli: Armanijev hotel izgleda poput \'ludnice\'. Što vi kažete?

armani
Foto: MFF
1/5
09.04.2012.
u 00:01

Nakon prvog hotela koji je otvorio 2010. u Dubaiju, u najvišem tornju - Burj Khalifi, Armani je minimalistički uredio drugi hotel u Milanu za koji je Cavalli izjavio da u njemu ne bi prespavao ni za živu glavu

Na naslovnici internacionalnog izdanja časopisa MFF (Magazine For Fashion) našao se talijanski dizajner Giorgio Armani, i to zahvaljujući drugom hotelu koji je otvorio u Milanu. Modnu priču su, osim Armanija, upotpunili i modeli Aleksandra Marczyk, Elena Egorova, Andrea Bocek, Simone Nobili te Tristan Burnettza. Za njihov je styling zaslužan upravo Armani, a fotografije potpisuje Michele De Andreis.  

No ova priča ne bi bila nimalo posebna da nije snimana upravo u Armanijevu novom hotelu u Milanu koji je njegov sunarodnjak i dizajner Roberto Cavalli "popljuvao" te rekao da izgleda poput psihijatrijske bolnice - te da bi čovjek trebao biti lud da prespava tamo. Je li tom izjavom pretjerao ili se samo šalio, prosudite sami. Budući da su dizajneri modno različito usmjereni, ne čudi što je Armani pribjegao minimalizmu čak i u dizajniranju interijera.

Hotel, inače, neodoljivo podsjeća na Armanijevo carstvo, flagship dućan na newyorškoj 5. Aveniji.

Ključne riječi

Komentara 1

K1
k1milica
21:30 09.04.2012.

ma va ,,,,,cavalli..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije