Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Čarolija se rađa na Danima vjenčanja

vjenčanje
PR
Autor
PR članak
30.09.2010.
u 11:01

Dani vjenčanja počinju u petak 1. listopada na Zagrebačkom velesajmu.

Dani vjenčanja 2010., najveći događaj na kojem se predstavlja sve za organiziranje vjenčanja, počinje u petak 1. listopada u 15 sati, kada će paviljon 8 na Zagrebačkom velesajmu otvoriti svoja vrata budućim mladencima, ali i svim ostalim posjetiteljima koji vole razgledati ovakve sajmove.

U tri dana, od 1. do 3. listopada,  ne Danima vjenčanja održat će se i mnoštvo popratnih programa – modne revije, dodjela nagrade za najljepše uređeni štand, prezentacije prvog plesa, event "Budi mladenka" kao i nagradna igra u kojoj će jedan budući bračni par dobiti vrijedne nagrade – vjenčanicu, prstenje i romantični vikend.

Cijena ulaznice na Danima vjenčanja je simbolična - 10 kuna, a polovica iznosa od svake kupljene ulaznice kao i prihod prikupljen na humanitarnoj modnoj reviji, koja će se održati u petak u 20.30 sati, uplatit će se Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica - Klinici za dječje bolesti Zagreb, Klinici za dječju kirurgiju, svima nam poznatoj kao Klaićeva.

Na reviji će nastupiti Marija Husar, a osim Dvine Meler, Ide Prester i Danijele Pintarić, u vjenčanicama i svečanim odijelima pistom će se prošetati i Iva Šulentić, Antonija Šola, Nikol Bulat, Sanja Bjedov, Žana Štrbac, Ivana Paris, Hana Tabaković, Vedran Strukar, Boris Kosmač, Robert Valdec, Danijel Bilić i mnoge druge osobe iz javnog života Hrvatske koje su prepoznale humani cilj organizatora – pomoć dječjoj kirurgiji. Voditelji će biti Vlatka Pokos i Dalibor Petko.

Kao gošća humanitarne modne revije ravno iz Tokija na modnu pistu Dana vjenčanja dolazi priznata hrvatska etnokreatorica Mina Petra s kolekcijom „Rapsodija u bijelom“, a sve zbog toga jer je - dobro činiti dobro!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?