Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Caffe-bistro Alberti u Selcu: Ukusno i brzo za priuštivu cijenu

Selce: Turistička patrola Večernjeg lista
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/20
18.07.2023.
u 12:22

Caffe-bistro Alberti, I. Jeličića 8, Selce

Domaći su nam preporučili da na ručak odemo u Rivu no radi od 17 sati, pa smo sjeli na susjednu terasu Albertija, restorančića uz more uređenog u plavo-bijelom štihu. Ponuda jela je standardno turistička: mješavina ribe, plodova mora i mesa. Okusi su isto takvi, standardni, porcije uobičajene veličine, a cijene i jela i pića ne odudaraju od onih na kontinentu pa i ne treba očekivati kulinarske spektakle.

Odlučite li se za lignje na žaru, s prilogom, one su 13,50 eura pa ispada da dvoje može ručati za manje od 30 eura. Punjene lignje nešto su skuplje, i s blitvom i krumpirom kao prilogom stoje 16 eura. Za piće smo uzeli litru mineralne vode (4 eura), sve smo naručeno brzo dobili, atmosfera je bila ugodna. Više nam i nije trebalo.

VIDEO Selce: Turistička patrola Večernjeg lista

VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Izbor i kvaliteta jela: 43 (do 50 bodova)      
Izbor i ponuda pića: 11 (do 15 bodova)      
Posluga i ljubaznost: 10 (do 10 bodova)      
Dojmovi i prostor: 18 (do 20 bodova)      
Ukupnost ponude: 4 (do 5 bodova)
Ukupno: 86

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije