Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je ipak prejaka

Brooke Mueller i Charlie Sheen poslije gadne tuče ipak žele spasiti brak

sheen
AFP
31.12.2009.
u 16:41

Nakon što su se potukli na Božić supružnici su shvatili da se vole pa Brooke želi da sudac povuče zabranu o njihovu viđanju, a Charlie supruzi nudi milijun dolara da ostane s njim

Saga o obiteljskim problemima glumca Charlieja Sheena (44) i njegove supruge Brooke Mueller (32) koji su se gadno potukli na sam Božić nastavlja se. Naime, nakon što su pokrenuli brakorazvodni postupak, sada kada su se glave malo ohladile supružnici su ipak voljni očuvati svoj brak.

Tako će Brooke tražiti od suca da promijeni odredbu o zabrani kontakta između nje i nejna supruga koja je donešena nakon što joj je suprug pri tuči u pijanom stanju čak prijetio ubojstvom nožem. Brooke je očito shvatila da se ipak vole pa želi njihov 19-mjesečni brak održati i radi sebe ali i radi njihovih devetomjesečnih blizanaca Boba i Maxa.

S druge pak strane i Charlie Shenn je očajan što ne može vidjeti suprugu i djecu pa joj je čak ponudio da će joj predbračni ugovor povečati za milijun dolara ako ostane s njim u braku i on ne ode u zatvor radi napada, prenio je Radar Online.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:16 31.12.2009.

Radilo se o tucnjavi. Tuca pada iz oblaka kad se smrznu kapljice vode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije