Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije još gotova s kupnjom

Božićnim darovima je ispunila pola kuće pa ju korisnici kritizirali: ‘Ovo je pretjerano’

Tik Tok
06.12.2022.
u 12:30

U videu se može vidjeti njezina ogromna kolekcija božićnih darova, od kojih se neke tek sprema zamotati u ukrasni papir

S dolaskom prosinca, mnogi su već počeli kupovati božićne poklone za svoje najdraže. S obzirom na rast cijena, mnogi će ove godine na poklonima zasigurno malo prištedjeti, no ne i Shaune Simone Byrne. Naime, na Tik Toku je podijelila video u kojemu je otkrila da je započela s kupovinom darova već mnogo ranije ove godine, baš kako bi pokušala uštedjeti što više novaca, te kako bi svojoj obitelji i prijateljima kupila točno ono što je zamislila, piše The Sun.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi!

1/6

No, ne samo da je Shauna odlučila razmaziti svoju obitelj mnoštvom lijepih darova, već ti darovi potpuno preuzimaju nekoliko prostorija u njezinoj kući. Srećom, ima puno mjesta za pohranu poklona, a većinom ih je stavila u prostorije koje manje koristi. U videu se može vidjeti njezina ogromna kolekcija božićnih darova, od kojih se neke tek sprema zamotati u ukrasni papir. 

- Moja božićna kupnja poklona izmiče kontroli! Sreća da imam još praznih soba za spremanje darova. Zamotala sam pola i imam još pola, ali nisam još gotova s kupnjom - rekla je.

Dodala je i da ona i njezine dvije sestre kupuju previše poklona za njihovih pet članova obitelji, a dogovor je da ona kupuje i skladišti, dok troškove većinom dijele na tri dijela. Njezin video mnoge je ostavio zapanjene i brzo je skupio nekoliko desetaka tisuća pregleda. Neki korisnici mislili su da je sjajno što je Shauna darove posložila tako rano, dok su drugi mislili da je količina poklona koju je kupila pretjerana.

 

@shaunasimonebyrne Christmas wrapping complete! Now I can relax 😂 #react #viral #fyp #trend #christmas2022 #whatisit #whatisthis #christmas22 #opening #haul #wrappinggifts #happy #holiday ♬ original sound - Shauna Simone Byrne

 

- Pretjerali ste, Božić ne bi trebao biti samo oko poklona - napisala je jedna korisnica.

-  Očito kod vas nema krize i štednje - dodala je druga.

Shauna je na to odgovorila da radi puno radno vrijeme i da nema djecu, a da voli kupovati darove, te da joj za njene najmilije to uopće nije problem.

'Tetovirao' svoju četverogodišnju kćer pa šokirao mnoge: ‘Nije briga što me kritiziraju' 

Ključne riječi

Komentara 1

JP
josip.pivar11
13:13 06.12.2022.

To je ono kad se duhovna praznina želi popuniti materijalnim stvarima. Svega puno, a duša prazna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije