Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJEČJI ADVENT

Božićna čarolija za vaše mališane: Evo gdje ih možete odvesti ovoga Adventa

01.12.2023.
u 13:26

U MiniPolisu se još jednu godinu zaredom održava najpopularniji Dječji advent, a program, koji će trajati od 1. prosinca pa sve do 7. siječnja, obogaćen je i specijalnim eventom – „Brunch s Djedicom“, koji će oduševiti sve male i velike!

Dječji grad, oaza radosti i veselja, za sve posjetitelje pripremio je mnoštvo događaja i iznenađenja koji će svakoj obitelji ovaj Božić učiniti još čarobnijim. Tijekom cijelog Adventa, Djedica će u svojoj kolibi dijeliti poklone mališanima i pozirati za fotografiranje, a svoju rezervaciju za podjelu poklona možete poslati već sada.

Povremeno će uzeti mali predah od svojih božićnih obveza kako bi unio čaroliju blagdana svakoj obitelji koja će se pridružiti specijalnom adventskom događaju – Brunch s Djedicom. Vesele trenutke na ovome druženju ispunit će preeeukusni božićni zalogaji, zabavna radionica i veeelika torba s darovima za mališane.

Dječji grad će u petak (1.12.) proglasiti otvorenje Adventa velikim koncertom dječjeg zbora „Zagrepčanke i dečki“ i paljenjem lampica, od 18 h. Već sljedeći dan, u subotu (2.12.), malene posjetitelje očekuje Licitarska radionica i nastavak cjelokupnog bogatog programa koji će trajati sve do 7. siječnja. Potpuno nova atrakcija, koja će raspametiti mališane, i veliki je iglu koji će biti na vanjskoj terasi dječjega grada, gdje će posjetitelji doživjeti pravu zimsku idilu, uz light show efekt.

U bajkovitoj kolibi Djeda Božićnjaka vikendima će se održavati nevjerojatno popularni poludnevni i dnevni ELF kamp u kojemu će maleni pomagači, kroz zanimljive radionice, istraživati tajanstveni svijet vilenjaka i doznati što sve sadrži jedan njihov radni dan.

Osim ELF kampa, u MiniPolisu će se, tijekom školskih praznika (prosinac i siječanj), održati i izuzetno posjećen i obožavan Zimski kamp sa školom klizanja, pružajući mališanima priliku da usavrše svoje klizačke vještine uz obilje zabave.

Tijekom adventa će se svakodnevno održavati božićne radionice i zanimljiv program, a posebno iznenađenje za djecu bit će zabavna i interaktivna predstava „Djed Mraz traži sobove“. Za obitelji s Family Pack ulaznicom pripremljena je posebna poslastica – Gingerbread kućica za zajedničko ukrašavanje koju će, potom, kao posebnu božićnu uspomenu, nositi doma.

A za sve malene slavljenike, koji u adventskom razdoblju proslavljaju svoj rođendan, tu je i poseban božićni paket. Nezaboravna proslava u dnevnom boravku Djeda Božićnjaka, klizanje na klizalištu Ice Wonderland, brojni pokloni i iznenađenja – ma može li bolje?! Da, da – može, jer i Djedica dolazi na proslavu! 😊

Sve informacije o programu potražite na web-stranici minipolis.hr, a najnovije vijesti i zanimljivosti pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Youtube ili LinkedIn.

Uživajte u čaroliji koju MiniPolis priprema za vas i vaše najmlađe tijekom ovoga blagdanskog razdoblja.

Sadržaj nastao u suradnji s MiniPolisom. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije