Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVODNO POMAŽE

Bole vas stopala kada nosite štikle? Isprobajte trik s - ljepljivom trakom!

Tik Tok
27.09.2022.
u 07:00

Michelle iz Kalifornije, trik je podijelila u videu na svom Instagram profilu, a video je ubrzo prikupio više od 250 tisuća pregleda

Sigurno vam se bar jednom dogodilo da kupite štikle koje su vam prekrasne, ali vas već nakon kratkog nošenja bole noge. Bolovi se često javljaju u predjelu stopala gdje su prsti, a ponekad se dogodi da ostanu i neugodni žuljevi. Srećom, jedna je žena na Tik Toku podijelila kako nošenje štikli možete vrlo jednostavno učiniti manje bolnim, piše The Sun.

Nikada nemojte prati rublje na 30 ili 40 stupnjeva i to zbog vrlo ozbiljnog razloga!

1/8

Michelle iz Kalifornije, trik je podijelila u videu na svom Instagram profilu @forthosewhoasked. U videu ona tvrdi kako često izbjegava nositi štikle jer ju uvijek nažuljaju ili ju noge bole vrlo brzo nakon što ih obuče, no kako postoje prilike u kojima ih mora nositi, odlučila je smisliti neko rješenje

- Morala sam prisustvovati jednom vjenčanju i rekla sam si da ću morati nositi štikle. Tada sam se sjetila i jedne stvari koju sam isprobala prije mnogo godina i sjetila sam se da je tada funkcionirala. Dakle, zalijepila sam treći i četvrti nožni prst zajedno (računajući od palca) ljepljivom trakom. Definitivno pomaže kod bolova u podnožju stopala, a pogotovo kada morate stajati jedno vrijeme - objasnila je. 

Naime, kako tvrdi, između trećeg i četvrtog nožnog prsta nalazi se živac koji stvara bol kada se na njemu događa veliki pritisak, a to se događa upravo kad nosite štikle. Iz tog razloga, lijepljenjem prstiju ćete smanjiti pritisak na živac, a samim time i neugodnu bol nakon što navečer skinete cipele. 

Video je uskoro prikupio više od 250 tisuća pregleda, a korisnici su bili oduševljeni ovim trikom. Neki su priznali i da su već čuli za taj trik, te da ga prakticiraju.

- Čula sam to davno, ali nikada nisam isprobala. Sada definitivno hoću - napisala je jedna korisnica.

- Ne volim nositi štikle upravo zbog bolova, tako da ću sljedeći put ovo probati - dodala je druga.

Omekšivačem se savršeno peru prozori: Isprobali smo ovaj viralni hit!  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije