Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajno!

Očistite kamenac iz kuhala za vodu u tri jednostavna koraka i bez ribanja

Instagram
25.09.2022.
u 07:00

Trebate samo jedan proizvod koji sigurno već imate kod kuće

Kuhalo za vodu je stvar koja se koristi gotovo svakodnevno, pogotovo kada stigne hladnije vrijeme i kreće kuhanje toplih napitaka, kao što su raznovrsni čajevi. No, kuhala za vodu brzo se napune kamencom i ponekad ih je teško očistiti da ponovno sjaje.

Ipak, stručnjakinja za čišćenje Carolina McCauley podijelila je odličan trik kako očistiti kamenac iz kuhala za vodu u samo tri jednostavna koraka i bez mukotrpnog ribanja. U videu podijeljenom na Instagramu pokazala je rezultate čišćenja i oduševila mnoge.

Soda bikarbona može učiniti čuda, no nemojte se njome koristiti za ovo...

1/6

Naime, kako prenosi Daily Mail, sve što trebate napraviti je u kuhalo za vodu uliti jednu šalicu vode i jednu šalicu alkoholnog octa. Ostavite da smjesa odstoji oko pola sata, a zatim uključite kuhalo i pustite da smjesa zavrije. Sve izlijte u odvod i isperite toplom vodom kako biste se riješili mirisa octa. I to je sve – kuhalo je sada sjajno i čisto te spremno za ponovno korištenje!

Video je brzo postao viralan i pogledan je više od 500 tisuća puta, a mnogi korisnici ostali su oduševljeni jednostavnim trikom.

“Ovo je super, hvala, moj kuhalo za vodu ima hrpe kamenca!”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Odlična ideja! Ja sam uvijek svoje kuhalo ribala s četkom!”

Isprobajte jeftini trik za čišćenje prljavog posuđa: Trebat će vam samo dvije vrećice čaja!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije