Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELI POKVARITI ODNOS

'Bojim se da će moja bivša misliti da sam ju varao jer sam zaljubljen u ženu prema kojoj je bila sumnjičava'

Shutterstock
28.08.2022.
u 19:42

Zaista želi biti s drugom ženom, ali strah ga je kako će njegova bivša reagirati i kako će se to odraziti na odgoj djece

- Prekinuo sam sa svojom bivšom djevojkom prije tri godine, ali imamo zajedničku djecu od pet i sedam godina i uspijevamo ih dobro odgajati. Počeo sam provoditi mnogo vremena s drugom mamom jer su njen i moj sin najbolji prijatelji, a nedavno sam i počeo razvijati osjećaje prema njoj. Problem je u tome što je moja bivša također u dobrim odnosima s njom i paranoična je da se između mene i te mame nešto dogodilo dok smo mi još bili zajedno, iako to nije istina - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak:

1/15

Zabrinut je da će njegova bivša djevojka misliti da ju je varao s tom ženom ako s njom uđe u ljubavnu vezu, a to ne želi. Čuo je da druge mame u školi pričaju o njima, a čuo je i da ih spominju, što mu smeta jer ne želi da se pročuju krive informacije. 

- Te druge mame također su mislile da varam svoju ženu jer smo ona i ja često razgovarali kada bi došli po djecu u školu. Uvijek sam bio vjeran svojoj bivšoj i ne želim da to ispadne krivo. Problem je i u tome što ne mogu prestati razmišljati o ovoj ženi i zaista želim nešto s njom, no ne želim uništiti odnos mene i bivše - nastavio je.

- Tvoja bivša dobro ste napravili što ste stvorili tako stabilan dogovor o zajedničkom roditeljstvu i razumljivo je da ste oprezni da to ne uništite. Ako zanemarite mame koje pričaju o vama u školi, one će uskoro prijeći na neku drugu temu. Ne morate ništa reći svojoj bivšoj djevojci osim ako vi i ova druga majka ne odlučite biti zajedno. Tada je najbolje da budete iskreni, te da ju uvjerite da zaista niste imali ništa s tom ženom dok niste prekinuli vaš odnos - odgovorila mu je Deidre. 

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije