Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesenski trendovi

Boje za kraljicu urbane džungle

jungle
Foto: Arhiva VL
1/12
22.09.2012.
u 07:00

Suvremena Amazonka junakinja je novih make up kolekcija kojima vladaju zlatne, bež, ciglaste, smeđe i maslinastozelene nijanse

Ona se kreće gradom kao urbanom džunglom, slobodna i samouvjerena, senzualna i zamamna. Suvremena Amazonka junakinja je jesenskih make up kolekcija koje donose boje prašuma i savana na gradski asfalt.

No svakako se može reći da su to univerzalne boje jeseni: bež, smeđa, zagasite nijanse breskve, ružičaste, narančaste, zelene... Sve je obilno “začinjeno” zlatnim sjajem koji barem vizualno čuva toplinu sunca i u hladnijim danima.

Koliko je zlatna boja moćna i svestrana, pokazuje ekstravagantna Diorova manikura kojom se na noktima dobiva moderan ispucani efekt, i to poput krokodilske kože, u kombinaciji zlatno-maslinastozeleno. A “krokodilski” puder-rumenilo glavna je zvijezda jesenske make up kolekcije Yves Saint Laurenta...

Jesenska paleta boja iznimno je raskošna i profinjena: ružino drvo, ciglastosmeđe boje začina i lišća, zemljano i kesten-smeđa, zlatnožuta poput suhe trave, slame i kukuruzovine, crvenkasta kao jesenski plodovi i vino...

Posebno mjesto pripada takozvanim kaki tonovima koji fino “laviraju” između zelene i smeđe, najpoželjnijih boja sezone koje dosežu maksimum u lakovima za nokte.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije