Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#croatia je #in

Blogerice svjetskog glasa oduševljene hrvatskim otocima, morem, znamenitostima...

blogerica
Foto: Instagram
1/14
15.08.2015.
u 14:36

Jadransko more, otoci i nezaobilazni Dubrovnik savršena su kulisa za modne i lifestyle fotografije cura koje imaju pravu vojsku obožavatelja na Instagramu

Hrvatska je prelijepa zemlja, a u ovo moderno vrijeme jedan od najvećih dokaza te teze jesu blogerice svjetskog glasa - koje ovog ljeta oduševljeno pohode obalu.

Jadransko more, otoci i nezaobilazni Dubrovnik savršena su kulisa za modne i lifestyle fotografije cura koje imaju pravu vojsku obožavatelja na Instagramu. Stoga upravo one postaju neprocjenjiva reklama pomoću koje milijuni ljudi vide ljepotu Hrvatske.

Na Jadranu su tako uživale Andy Torres, manekenka Danielle Peazer te Rebecca Laurey, čiji se blog zove Raspberrynrouge. Cure su uživale u izlascima sunca, kristalno čistom moru i uličicama koje bi 'mogle istraživati zauvijek'. Čini se da je #croatia postao zaista jako #in!

>>Ovo su biseri hrvatskog Jadrana! Koja je plaža vama najljepša?

>>Rus tulumari i hvali hrvatsku obalu: Pogledajte kako je ovo prekrasno. Poput raja

Komentara 5

Avatar @promatrač
@promatrač
18:36 15.08.2015.

Sigurno dobro pišu... ne čitam ih ali gledam ih.

FI
Fieldhockey
13:46 16.08.2015.

Nedostaje disclaimer: Boravak im platila Hrvatska turistička zajednica

Z9
Zorgeme 9
14:41 16.08.2015.

A što je sa blogerima.... njih su zapostavili?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije