Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijedak slučaj

Blizanke ostale trudne u isto vrijeme, a obje rodile djevojčice jedna za drugom!

Instagram
01.10.2018.
u 13:19

Još od rođenja potpuno su nerazdvojne; zajedno su išle na fakultet, a istog su dana polagale i ispit iz vožnje u autoškoli.

Jednojajčane blizanke Hannah Pountain i Lilli Paterson kažu kako baš sve rade zajedno, a sad im se dogodilo i nešto neočekivano – obje su rodile djevojčice i to u kratkom razdoblju jedna za drugom!

Ove 31-godišnjakinje bile su šokirane nakon što su doznale da su ostale trudne u isto vrijeme. Razlika među njima je samo 14 minuta i kažu kako među njima postoji uistinu jaka povezanost. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘The emotional labour pains of becoming a mother are far greater than the physical pangs of birth.’ Joy Kurek ✨ . . . From the moment you see that positive test, you start imagining and planning for the exciting and daunting journey ahead. You’re thrown so much strategic advice, from coping with the sleepless nights to buying the latest gadgets to help with every eventuality. You’ve considered the birth, you’ve planned names, you’ve sorted the nursery. Then all of a sudden, you’re back home with your baby, wrapped in a swaddle and everything about you has changed. . . . The fourth trimester is a period of adjustment for you, just as much as your baby. You question your new identity, you desperately look for reassurance as to what the hell is going on with you and everything around you. Your heart explodes and you feel love like you could never imagine. You long for a full nights sleep. Anxiety and fear overcome you as you worry about anything and everything. This new normal feels worlds apart from what you knew as normal. And you wonder why no one prepped you for the hardest trimester of all?! . . . You’ve never felt emotion like it until you’ve brought a tiny human into this world. And these hyper emotions (& crazy hormones!) seem to continue throughout these early months of navigating this journey of motherhood. But we’re here to figure it out as we go, each challenge at a time. It may feel all-consuming, relentless, impossible - but we’ve all got this. We’re in it together & we’ll be okay 🙌 Share the love with your fellow mamas & mamas-to-be ❤️ . . . #thetwinstories #twinning #identicaltwins #motherhood #mumlife #motherhoodunplugged #motherhoodthroughinstagram #4thtrimester #mumblog #motherhoodblog #motherhoodunited #motherhoodinspired #pregnancy #bump #bumpstyle #mumbloggers

A post shared by half lilli ~ half hannah (@thetwinstories) on

Lilli je doktorica iz Northamptona, a Hannah "fashion merchandiser" iz Leicestera. Prva sestra rodila je Bonnie, dok je Lexi došao na svijet tri i pol tjedna kasnije. 

Sestre su objasnile da su oduvijek nerazdvojne: zajedno su išle na fakultet, a isti su dan i polagale vozački ispit. 

Hannah je mlađa sestra, a otkrila je što se zbivalo.

– Kad su naše obitelji otkrile da smo obje trudne u isto vrijeme, bili su šokirani. Oduvijek smo bile slične, imamo gotovo istu osobnost, čak i zajedničke prijatelje. Za nas je zajednička trudnoća bila stvarno posebno iskustvo i znači jedinstvenu povezanost. 

Prema pisanju Daily Maila, ovakav slučaj prava je rijetkost i nema mnogo blizanaca priliku to iskusiti. Sestre kažu kako je osjećaj bio čaroban i nevjerojatan

Hannah je dodala: 

– Imati nekog pokraj sebe s kim možeš biti toliko iskren i sve to s njim prolaziti jako je lijepo. Nadamo se da će i naše djevojčice biti bliske kao što smo mi. 

Sestre imaju i zajednički profil na Instagramu, @thetwinstories, na kojem često dijele preslatke fotografije s kćerima. Ni jedna ni druga nisu htjele znati spol djeteta prije rođenja, ali se nisu iznenadile što su dobile djevojčice s obzirom na to da dolaze iz obitelji u kojoj je samo jedno muško dijete, i to s majčine strane. 

– Imati sestru blizanku je genijalno! To je kao da imate najboljeg prijatelja s kojim možete biti iskreni apsolutno cijelo vrijeme. I, najbolje od svega, slažemo se u svemu pa znamo da svaka od nas ima onu drugu koja joj čuva leđa. 

>> Pogledajte video s četverostrukim blizancima koji su prava rijetkost

Ključne riječi

Komentara 5

SP
sprco
14:09 01.10.2018.

Blago sretniku ili sretnicima u tom grupnjaku.

DU
Deleted user
14:54 01.10.2018.

Zna li se uopće tko je tu koga...?

IB
Istina-boli
02:30 03.01.2019.

Bas lijepo,predivno,prava sreca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije