Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakvo čudo!

Bivši ju je ostavio nakon što je završila u kolicima, a onda je upoznala njega - i ponovno prohodala

@rionakelly_official/Instagram
07.09.2021.
u 10:27

Zaljubila se u svog trenera i ponovno stala na noge - šest godina nakon nesreće.

Riona Kelly doživjela je nesreću nakon koje je ostala u invalidskim kolicima s prognozom liječnika da više nikada neće hodati. Samo pet dana nakon napustio ju je suprug s kojim je bila 14 godina u braku i dobila četvero djece.

Prolazila je kroz teško razdoblje i kako kaže, da joj je netko dao izbor tada, okončala bi svoj život. Na sreću, imala je najbolju prijateljicu Saru koja je bila kao član obitelji, brinula je za djecu i radila sve što je trebalo.

Svakodnevno je odlazila na terapije kod trenera Keitha Masona u kojeg se naposljetku i zaljubila. Zahvaljujući njegovim vježbama, ali i velikoj ljubavi i pažnji Riona je, unatoč lošim prognozama, ponovno prohodala. "Doslovno sam vukla svoje tijelo jer noge nisam osjećala, ali nije me bilo briga. Hodala sam i to je jedino bilo bitno. Nakon četiri mjeseca provedenih u bolnici, ojačala sam i stala na noge. Trebalo mi je 25 minuta za svega 16 koraka, ali bila sam uporna zbog djece."

S Keithom je 11 mjeseci i kaže kako se napokon osjeća kao da živi život kakav zaslužuje.

The Sun, kojem je Riona ispričala svoju priču, pitao je za komentar njezinog supruga koji se opravdao da je razvod htio i prije nesreće.  

Bivša medicinska sestra Betty, proslavila je 108. rođendan: "Tajna je u napornom radu i čaši viskija dnevno!"

'Za mene je voda beskonačna sloboda': Priča o Ani Sršen, najnagrađivanijoj parasportašici koju invaliditet nije spriječio da bude najbolja

1/4

Komentara 7

MI
Milas
18:48 07.09.2021.

Stvarno moras biti svinja bez karaktera i ostaviti zenu s kojom si proveo 14 godina i imas 4 djece i to kad je njoj najteze. Zar nije sebe mogao zamisliti u toj situaciji i kako bi njemu bilo da ga se u bolesti ostavi samog.

ST
Startrack
13:49 07.09.2021.

Cuj napustio je nakon stomu je rodila cetvoro djece zato stoje ostala u invalidskim kolicima. Napustio nju i djecu. A stose ovog trenera tice cast njemu al takav covjek, i zbog fizickog izgleda al i zbog njegovog ponasanja treba imatat djecu. Ona nemoze to vise nadam se daje on rjesio to.

DU
Deleted user
18:35 07.09.2021.

Toliko o tome (bračnom zavjetu) - "u dobru i u zlu, u zdravlju i u bolesti, u bogatstvu i u siromaštvu (dok nas smrt ne rastavi)".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije