Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

bio&bio predstavlja plant based meksičku kuharicu

bio&bio
01.07.2022.
u 12:00

U potrazi ste za jednostavnim, ukusnim, cjelovitim i laganim receptima za ljetne vruće dane?

Ljeti, kada je naša aktivna energija na vrhuncu, važno je jesti lagane i mudro izbalansirane obroke, u čemu se ističe plant based hrana kao idealna za visoke temperature. Poveden time, bio&bio je potaknuo gastro blogerice na kreaciju plant based obroka inspiriranih egzotičnom i vrućom destinacijom -  Meksikom.

Zašto su plant based i Meksiko savršen par?

Plant based prehrana u posljednje je vrijeme sve popularnija, a brojna istraživanja su potvrdila njen pozitivan utjecaj na zdravlje. Koriste se cjelovite namirnice, a poželjno je da su što manje procesuirane, kako bi zadržale maksimalnu količinu nutrijenata iz svog izvornog oblika i idealno se sljubljuju s toplim vrućim danima. Aromatična “oštrina” Meksika prožeta osvježavajućom notom, raznolikost namirnica i začina te bogatstvo boja, čini biljnu prehranu i meksičku kuhinju neodoljivom kombinacijom.

bio&bio predstavlja plant based meksičku kuharicu za vruće ljetne dane

Zaljubljenice u zdrav način života, kuhanje i plant based namirnice, Doris ValkovićNataša Rajčević, Edita ŠimićPetra MikšikBarbara MedićIva SavićMarina Brekalo i gastro blogerica Irena Gavran, pomno su osmislile zanimljive obroke koje možete pronaći u bio&bio plant based meksičkoj kuharici. Bilo da ste u potrazi za receptom za meksičke umake, meksičku juhu, tortilje, quesadille ili neka druga  zanimljiva plant based jela, oduševit će vas njihove kreacije i ideje koje se sastoje od spoja organskih namirnica biljnog podrijetla iz bio&bio trgovina. Počastite ovo ljeto sebe ili oduševite svoje prijatelje tematskom večerom, pripremite omiljeni comfort food ili brzinski ručak to go i uživajte u autentičnom okusu Meksika! 

Svježe, organsko voće i povrće za ove plant based meksičke recepte, ali i brojne druge uberite u najbližoj bio&bio trgovini, zavirite u plant based meksičku kuharicu i uživajte u dugom, vrućem ljetu uz jednostavna, zdrava i ukusna jela. Više na www.biobio.hr/ebook

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije