Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiva 'kontracepcija'

Bila je trudna svake godine od 2014.: 'Bolje to nego mjesečnica'

Madison Chavez
27.10.2023.
u 12:30

Neke žene uzimaju kontracepciju kako bi zaustavile menstruaciju, ali ova žena samo nastavlja rađati kako bi zaustavila svoju.

Neke žene uzimaju kontracepciju kako bi zaustavile menstruaciju, ali ova žena samo nastavlja rađati kako bi zaustavila svoju. 25-godišnja mama s Floride po imenu Madison Chavez očekuje svoje peto dijete sa suprugom Joshom. Ali, s novom trudnoćom, uspjela je postići i da je trudna svake godine od 2014., prenosi New York Post.

'Kad si svake godine trudna tako da nikad ne moraš imati menstruaciju', rekla je Madison, koja se na TikToku naziva @thechavezfamily, u videu koji ima 2,7 milijuna pregleda otkad je objavljen u kolovozu. U videu pleše sa svojom djecom Kadenom, Channingom, Indie i Islom.

 

@thechavezfamilyy 10/10 recommend bahahaha #chavezfamily #momsoftiktok #dadsoftiktok #pregnant #pregnancy #mama #pregnantlife #husbandsoftiktok #wivesoftiktok #momsbelike #pregnanttiktok #pregnant🤰#baby #momofmany #girllife #girlmom #boymom #toddlersoftiktok #family ♬ and my man thank you to my man latto casa di remix - CasaDi

Prema drugom TikTok isječku, zatrudnjela je svake druge godine od 2014., a njezino peto dijete trebala bi roditi 2024. Madison je imala i dva spontana pobačaja, jedan 2018. i drugi 2019. godine.

Komentatori ispod njezinog videa bili su impresionirani njezinom sposobnošću da podiže i odgaja više djece u tako kratkom vremenu, a neki su priznali da bi ipak više voljeli imati mjesečnicu umjesto toliko djece. 'Radije bih imala menstruaciju nego bila trudna svake godine', napisala je jedna korisnica.

 

@thechavezfamilyy 2025 too?! 😅 what years have YOU been pregnant? #chavezfamily #momsoftiktok #toddlersoftiktok #dadsoftiktok #babiesoftiktok #baby #pregnantlife #pregnant #pregnanttiktok #momcomedy #wivesoftiktok #mom #newborn #dad ♬ Mother - Meghan Trainor

'Nikada nisam bila tako zahvalna na svojoj mjesečnici', dodala je druga. 'Uz pravu kontracepciju nema ni menstruacije', poručila je treća. Drugi su joj davali komplimente o velikoj obitelji. 'Prekrasna obitelj', napisao je netko. 'Mislim, ako si to možete priuštiti, zašto ne biste imali više djece', rekao je drugi.

VEZANI ČLANCI: 

Naravno, Madison nije jedina žena koja zatrudni svake godine kako bi izbjegla menstruaciju. Mommy influencerica Chantel Schnider tvrdi da je osmislila neortodoksan način da izbjegne svoju menstruaciju - tako što je zatrudnjela. Kanadska majka dvoje djece - koja je u kolovozu bila trudna s trećim djetetom - detaljno je opisala svoje bizarne mjere za sprječavanje mjesečnice u videu s 4,4 milijuna pregleda.

Kroz 21 godinu rodila 14-ero djece: 'Svi nas stalno pitaju otkud nam novci za sve njih...'

 

Komentara 3

LO
Lolita3
16:26 27.10.2023.

sve ludo....

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:30 27.10.2023.

Ljudi vole ekstreme. Ili žena nema djecu u 40ima i misli da se ne mora žuriti, a neke ih imaju 5 do 24.og rođendana.

Avatar lola lola
lola lola
20:40 27.10.2023.

Znaci prvo dijete je rodila sa 16

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije