Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znate li što su

Bedroom Eyes - Polubudni i spremni na seks!

seksi žena
Foto: Thinkstock
16.03.2014.
u 14:00

Jedan britanski pjesnik je upotrijebio ovu frazu da bi opisao tup pogled jednog od likova u svom djelu...

Ovaj termin se danas nalazi u svakom leksikonu zavođenja, ali njegovo porijeklo nije 'seksualne prirode'. Jedan britanski pjesnik je upotrijebio ovu frazu da bi opisao tup pogled jednog od likova u svom djelu. No, danas se koristi i za opis zavodljivog ženskog pogleda koji su prvi put upotrijebile Marlene Dietrich i Rita Hayworth.

U pitanju je senzualan pogled pri kojem su kapci poluotvoreni, oči blago podignute, a brada spuštena. Ovaj pogled sugerira izvjesnu dozu podčinjenosti, u kojem promatrači bujnije mašte mogu uočiti seksualnu konotaciju. Te poluotvorene, snene oči odražavaju sanjalački “karakter” koji djeluje privlačno.

On ukazuje da ste polubudni i polusneni, ali svjesni što želite i spremni za seks. Nijedan muškarac neće na njega ostati imun ali ga morate dobro uvježbati ili vam treba doći prirodno. Sve između toga može izgledati samo jako smiješno!

>>Mali trikovi zavođenja: Ovim ženama muškarci ne mogu reći ne

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije