Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
adidas originals

Baš su dobre! ZX 850 u pohodu na ulice diljem svijeta

Adidas ZX 850
Foto: adidas
1/5
01.04.2014.
u 13:39

Model ZX 850 kao i ostale modele unutar ZX obitelji možete pronaći u adidas shopovima, Originals storeu u Bogovićevoj te Shooster i ShoeBeDoo dućanima.

Ove sezone adidas Originals pripremio je za dečke pravu modnu poslasticu proširivši ZX obitelj još jednim članom - tenisicama ZX 850, inspiriranim "uličnim" klasikom i svojim prethodnikom - legendarnim ZX 800 modelom.

Tenisice ZX 850 savršeno kombiniraju prepoznatljiv stil s isprobanim adidasovim tehnologijama kako bi zadovoljile potrebe i ukus ljubitelja ulične mode, ali i rekreativaca. Novi model popularnih tenisica spaja najbolje karakteristike svog prethodnika s modernim detaljima.

Foto: adidas

Mrežasta konstrukcija i sintetička brušena koža čine tenisicu laganom i prozračnom. Razne boje, suptilni detalji i "tri crte" - zaštitni znak brenda čine ovu tenisicu pravim hitom ulične mode.

Krajem 1980-tih "ZX-ice" su ujedinjavale trkače svih vrsta - svaka verzija donijela je nešto novo, prilagođeno drugom stilu trčanja. Nove tehnologije, ali ponajviše i tri crte koje se reflektiraju na svjetlu i neobične boje odvele su "ZX-icu" izvan trkaćih terena - na ulice i podije na kojima je evoluirala je u jednu od najutjecajnijih lifestyle tenisica ikada.

Preporučena maloprodajna cijena ZX 850 modela iznosi: 799 kn.

Model ZX 850 kao i ostale modele unutar ZX obitelji možete pronaći u adidas shopovima, Originals storeu u Bogovićevoj te Shooster i ShoeBeDoo dućanima.

Foto: adidas

Komentara 1

Avatar mali322
mali322
16:41 01.04.2014.

Hahaha....a šrot tenisica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije