Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin 'savršeni'

Baš ste prava romantičarka i čekate princa na bijelom konju?

seksi muškarac
Thinkstock
07.03.2014.
u 11:00

Neke ideje o sretnoj ljubavi smo usvojili u najranijem djetinjstvu i danas još uvijek bez rezervi vjerujemo u njih

Koliko god svi mi, barem malim dijelom sebe vjerovali u ljubav iz bajke, mala doza realnosti nije na odmet.

Ipak, ne trebate se odricati svojih ideala. Samo ako težite najboljem, to možete i očekivati. Ali to ne znači da bi trebale odustati od svakog partnera čim se prvi put pokaže da se on ne uklapa savršeno u vašu predodžbu o idealnom. Mali kompromisi su nezaobilazni u stvarnom životu.

Foto: pixabay

Neke ideje o sretnoj ljubavi smo usvojili u najranijem djetinjstvu i danas još uvijek bez rezervi vjerujemo u njih. Ljubav ne pobjeđuje uvijek sve, ljudi se ne mijenjaju samo zato što vole nekog, a u životu se voli više nego jednom. Ako se gospodin savršeni i pojavi, srce vam neće zaigrati da bi vam dalo znak da se on nalazi u krugu od sto metara.

Nemojte dozvoliti sebi da vam princ promakne samo zato što ste ga vi zamišljali malčice drugačije.

>>Žena bira muškarca zbog njegova mirisa


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije