Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspomene sa svadbe

Aviokompanija joj je zagubila torbu pa ju proslijedila susjedu: 'Moje stvari je dao u dobrotvorne svrhe'

tiktok/@dannirushby
01.07.2022.
u 10:30

Najteže joj, kaže, pada što su joj u torbi bile i stvari s nedavne svadbe; poput knjige gostiju s vjenčanja i njene vjenčane torbe; koje joj imaju veliku sentimentalnu vrijednost i ne može ih se nadoknaditi.

Britanka Danni Rushby je preko svog TikTok profila @dannirushby korisnike zamolila da joj se jave ako slučajno pronađu njenu torbu u kojoj su joj uspomene s nedavnog vjenčanja, a u videu koji je sa 150.000 pregleda postao viralan objasnila je kako su izgubljene.

Nestale su joj, kaže, knjiga gostiju za vjenčanje i vjenčana torba.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

- Nadam se da će me TikTok spasiti jer sam već sve pokušala... - rekla je i objasnila da je nedavno iz Velike Britanije preselila na Novi Zeland gdje sada živi, ali su ona i suprug odmah nakon svadbe avionom išli u posjet njenoj obitelji, kad je zrakoplovna kompanija zagubila njenu prtljagu...

@dannirushby TIKTOK CAN YOU HELP ME?! Help me track down my lost wedding items 😢 #AUCKLAND #nz #opshopping #newzealandopshop #northshore ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) [2018 Remaster] - Kate Bush

- Naposljetku je kurir aviokompanije napokon dostavio moju torbu, ali na pogrešnu adresu! - rekla je, a umjesto njoj torbu je odnio susjedu koji je onda sve njene stvari donirao obližnjoj dobrotvornoj udruzi. 

Najteže joj, kaže, pada što su joj u torbi bile i stvari s nedavne svadbe; poput knjige gostiju s vjenčanja i njene vjenčane torbice; a koje za nju imaju veliku sentimentalnu vrijednost i ne može ih se nadoknaditi.

- To su stvari bez kojih ću, naravno, preživjeti, ali bi ih jako voljela pronaći! - rekla je iskreno, a svi koji žive blizu udruge koju je navela u videu obećali su joj pomoći i proslijediti joj ako ih pronađu. 

Žirafi pomogli da ponovno hoda uz pomoć proteza: "Sretni smo da možemo pružiti stručnu pomoć i da imamo resurse!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije