Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostali u šoku

Napao ih jer imaju malen dom: Vi ste sebični roditelji, sramite se!

Roditelji
Foto: Pixabay
1/2
31.10.2016.
u 13:00

– Zato što volite plažu, vaša su djeca 'zarobljena' u maloj i skučenoj, jednokrevetnoj sobici – napisano je u pismu

Roditelji se nerijetko nađu na udaru kritika, a obitelj Bruning također ih nije izbjegla, kako piše Metro. Naime, primili su pismo od nepoznatog pošiljatelja koji kritizira njihov maleni dom i naziva ih sebičnim roditeljima.

"Važno je da znate da ste jedni od najsebičnijih roditelji koji postoje. Zato što volite plažu vaša su djeca 'zarobljena' u maloj i skučenoj, jednokrevetnoj sobici. Djeca trebaju dvorište za igru, ljuljačku ili trokolicu za igranje kada to požele, a ne kad je vama to prikladno. Ne mogu znati, ali sumnjam da je itko od vas dvoje morao odrastati u ovakvim uvjetima. Sramite se!"

Obitelj Bruning u stanu živi posljednjih devet godina, a tvrde da su ostali šokirani pročitanim. Deseci ljudi stali su u obranu obitelji i poručile da anonimna osoba koja je uputila pismo treba gledati svoja posla. 

>> Čak 600 tisuća mladih živi s roditeljima: 'Odselit ću se kad počnem živjeti s djevojkom'

Ključne riječi

Komentara 2

KR
kresimirn
15:45 31.10.2016.

a kakvo bi pismo Hrvati trebali sastaviti i poslati "politicarima i svim javnim osobama", kako se odnose prema drzavi i narodu vec 25 godina (dobro, znamo da vecina ne voli uopce ovu drzavu niti narod, al im zato dobre hrvatska kune)

DU
Deleted user
15:39 31.10.2016.

Pitanje je glupo. Lokacija doma je izuzetno važna ako ne baš za udobnost, a onda sigurno za razvoj i odrastanje djece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije