Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perwoll Fashion.hr

One potpuno utjelovljuju pojam žene BiteMyStyle. Možete li ih prepoznati?

Anđa, Antonija i Petra kolaž
Foto: Jure Perišić
25.03.2014.
u 11:32

Uz Aragovićevu odjeću i kreacije Katice Topčić zasjale su u neopunk i rock-stilu ostavljajući dojam mističnog i provokativnog

Modnu viziju Zorana Aragovića koju će predstaviti na pisti Perwoll FASHION.HR-a upotpunit će svojom kreativnošću i ekskluzivnim frizurama Katica Topčić za Kevin Murphy.

Ekscentričnost i dramatika frizura Kevin Murphy savršeno se prožima s estetikom kolekcije BiteMyStyle koju su premijerno prije revije predstavile tri gracije: glazbenica Anđa Marić, novinarka i voditeljica Petra Nižetić i pjevačica Antonija Matković.

Foto: PR FOTO

Anđa Marić, Foto: Jure Perišić

Uz Aragovićevu odjeću i kreacije Katice Topčić zasjale su u neopunk i rock-stilu ostavljajući dojam mističnog i provokativnog.

– Inspiracija mi je bila sama kolekcija dizajnera koja je edgy, a opet zaigrana. Kombinirala sam čvorove kose s umjetnim krznom koje je pridodalo ekscentričnosti frizure. Koristila sam i pletenicu koja se spušta po sredini lica, a spaja se pramenovima te tako naglašava mističnost modela, dok sam u trećoj frizuri željela spojiti dramatičnost i eleganciju – kaže o svojim modelima Katica Topčić.

Foto: PR FOTO

Antonija Matković, Foto: Jure Perišić

U ulozi modela našle su se tri žene koje potpuno utjelovljuju pojam žene BiteMyStyle.

– Svakoj od njih smo u skladu s njihovom osobnošću osmislili frizure i make-up te odjeću s potpisom BMS. Suradnja je bila iznimno kreativna i s nestrpljenjem očekujemo petak kada ćemo na reviji pokazati i ostatak svojih ideja – kazao je modni dizajner Zoran Aragović. Make-up za ovu modnu priču radila je Ivana Bilandžija Billy (Illamasqua), a fotografiju potpisuje Jure Perišić.

Foto: PR FOTO

Petra Nižetić, Foto: Jure Perišić

Revija Zorana Aragovića na rasporedu je u petak 28. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.

>>Crne, kožne haljine geometrijskog kroja i minimalističkih linija

>>Rijetko su prve kolekcije doista besprijekorne, a baš se to dogodilo kod Marije i Silvija

>>'Pariz me oduševio, ali nema mi do mamine spize i mog Lastova'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije