Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrući kalendar

Alex Grdić voli energetska pića

kalendar grdic
antonio bronić/pixsell
21.12.2009.
u 14:53

Domaće manekenke osvanule su na kalendaru za Burn. Aleksandra Grdić, Lorena Čavar, Jelena Orešković, Stefany Hohnjec, Martina Čular, Jasmina Bitevija, Maja Cvjetković samo su neke od njih.

Aleksandra Grdić, Lorena Čavar, Jelena Orešković, Stefany Hohnjec, Martina Čular, Jasmina Bitevija, Maja Cvjetković... samo su neki od naših modela koji su jučer cijeli dan snimali kalendar za energetsko piće Burn.

Alex kaže kako je spojila ugodno s korisnim jer su ih opskrbili dovoljnom količinom omiljenoga energetskog napitka.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar punkufer
punkufer
13:26 22.12.2009.

Ha, ha, ha... koja vijest... Za ubiti se.

Avatar punkufer
punkufer
13:50 22.12.2009.

Jeli to ona ista koja je kupovala kokain? Nije ni čudo da voli energetska pića, samo kaj joj Red Bull možda bude preslab...

PI
Pita
15:33 21.12.2009.

Evo sponzorusa na okupu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije