Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trend

Ako želite skinuti kilograme morate jesti led?!

Žena i led
Foto: Shutterstock
03.06.2014.
u 14:11

Autor dijete napominje da bi količina od jedne litre leda na dan bila sigurna za odrasle osobe, a s toliko leda biste potrošili 160 kalorija.

U moru raznih naputaka i savjeta, raznih dijeta i neobičnih savjeta kako skinuti kilograme, možda će se naći i jedan novi trend. 

Tijelo će potrošiti nešto kalorija da ga otopi, tvrdi gastroenterolog dr. Brian Weiner kojeg su ta saznanja navela da napiše besplatnu e- knjigu: The Ice Diet. "While eating ice, you are serving two purposes."

- Sagorjevate kalorije, a ne unosite "pozitivne" kalorije, tvrdi dr. Brian Weiner koji led karakterizira kao negativne kalorije, piše Newser

Weiner napominje da bi količina od jedne litre leda na dan bila sigurna za odrasle osobe, a s toliko leda biste potrošili 160 kalorija.

No, neki navode da bi trebali pojesti oko 30 kilograma leda da bi izgubili pola kilograma težine.

- Nije to baš najučinkovitiji način za gubitak kilograma, napisao je Andrew Zimmerman Jones na portalu About.com.

Weiner pak nudi naputke kako će ova "dijeta" biti učinkovita i sigurna: Ne jedite više od jedne litre dnevno jer to može biti toksično i budite na oprezu ako ga jedete kada je vani hladno.

>>Što jesti ako želite mršaviti zdravo?

>>Škembica? 7 loših navika zbog kojih se ne možete riješiti sala s trbuha

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije