Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Akcija "Prava doza ustrajnosti" – veslamo za kupnju infuzomata

Akcija ˝Prava doza ustrajnosti˝ (1)
Foto: Udruga APEL
1/3
PR
Autor
PR članak
26.07.2011.
u 13:15

Danas je počeo 450 km dug put preko Jadrana. Pred volonterskim dvojcem iz udruge Apel bezbroj je zaveslaja i mnogo nepoznanica

Mario Valentić priključio se humanitarnoj akciji "Prava doza ustrajnosti". Oduševljen namjerom volonterskog dvojca iz udruge Apel da kroz sportski podvig potaknu ljude na donaciju za kupnju infuzomata, i sam je odlučio poduprijeti akciju. Priključite se i vi svojom donacijom!

– Oduševljen sam ekipom iz "Prave doze ustrajnosti" i pozivam sve da podupru ovu akciju svojim donacijama! Preveslati Jadran podvig je i za sportaša, a Ivan i Luka učinit će to za splitske Krijesnice, točnije za djecu koja se liječe od malignih bolesti. Ova akcija promiče zdrav život, ali prije svega je podsjetnik na djecu koja se hrabro bore da stignu do cilja – da ponovno postanu zdravi. I najmanja je pomoć vrijedna i zato vas pozivam da se priključite ovoj akciji i pomognete "Krijesnicama" da svijetle – izjavio je Mario Valentić.

Danas je počeo 450 km dug put preko Jadrana. Pred volonterskim dvojcem iz udruge APEL bezbroj je zaveslaja i puno nepoznanica. I svaka "Krijesnica" prolazi dug i naporan put prema ozdravljenju. Osim njihova hrabrog duha potrebni su im i lijekovi koje treba precizno dozirati. Infuzomati omogućuju kontrolirano doziranje lijeka u venu pacijenta i njegovu optimalnu primjenu. Novcem prikupljenim ovom akcijom kupit će se dva infuzomata za pedijatrijski onkološki odjel KBC-a Split.

"Prava doza ustrajnosti" organizirana je za udrugu Krijesnica, koja je već više od 10 godina "malo svijetlo nade" djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima.

– Tko želi, može nam se pridružiti u veslanju, ali baš sve pozivamo da svojom donacijom pomognu splitskim "Krijesnicama"! I najmanja donacija pomaže nam da ostvarimo zacrtani cilj – poručio je veslački dvojac Ivan Stojčević i Luka Bahtić.

PODACI ZA PLAĆANJE

Primatelj: Udruga Apel

Broj žiro računa udruge APEL: 2484008-1102135427. U opis plaćanja stavite naznaku ˝za infuzomat˝.

Broj deviznog računa: 2484008-1500160917

IBAN: HR9024840081102135427

SWIFT: RZBHHR2X

Naš put možete pratiti na Facebooku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?