Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opustite se

7 stvari zbog kojih vas NE treba gristi savjest u vezi

Par
Foto: Thinkstock
26.06.2014.
u 14:00

Turbulentni odnosi znaju se negativno odraziti na samopouzdanje, osobito kod nesigurnih osoba

U vezama često preispitujemo sami sebe, pogotovo nakon prekida ili velike svađe. Turbulentni odnosi znaju se negativno odraziti na samopouzdanje, osobito kod nesigurnih osoba. Otkrivamo vam sedam stvari zbog kojih vas ne treba gristi savjest i ne biste se trebali ispričavati partneru.

Iskreni ste

Mnogi ljudi žele čuti samo pozitivne stvari o sebi, pa i kada je u pitanju odnos s partnerom. Iako istina može biti bolna, iskrenost je pozitivna osobina koje se ne treba sramiti. Njome pokazujete osobi s kojom ste u vezi da vam je stalo do nje, zato nemojte šutjeti.

Volite zabavu

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Ako volite putovati i uvijek ste u pokretu, u tome nema ništa loše. Ako zaplešete ili zapjevate čim čujete svoju omiljenu pjesmu na radiju – uživajte. Takve stvari nikome ne bi trebale smetati. Ako vam osoba s kojom ste u vezi prigovara zbog vaših malih zadovoljstava, razmislite uživate li uopće s tom osobom.

Uspješni ste

Svi u životu težimo k uspjehu, pa zašto bismo se zbog toga osjećali loše? Ako ste uspješniji od nekoga, to ne znači da ste bolji od njega. Umjesto da se osjećate neugodno zbog postignutog uspjeha, budite zahvalni jer ste ostvarili cilj koji ste postavili. Ako je netko nesretan zbog vašeg uspjeha i stalno omalovažava vaša dostignuća, udaljite se od te osobe.

Prijatelji

Zašto biste se ispričavali ako imate dobre prijatelje? Svi vaši prijatelji su različiti i zahvaljujući tome uvijek ćete čuti različite komentare, mišljenja i savjete. Oni su ti koji će biti uz vas i pomoći vam kada vam je teško. Partneru vaši prijatelji ne bi trebali smetati.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Stvari koje volite

Volite različite stvari, poput šopinga, lijepe odjeće, izlazaka ili dugog spavanja. Što ima loše u tome? Uživanje u malim stvarima čini život ljepšim. Nemojte se osjećati loše ako ne volite stvari u kojima ostali uživaju. Svi smo različiti i upravo nas te male stvari čine jedinstvenima.

Recite NE

Često se osjećamo kao da moramo udovoljiti svima iz bliže okoline. Ne dopustite drugima da vas iskorištavaju i naučite reći '‘ne’'. Skupite hrabrost i konačno napravite ono što zaista mislite da je ispravno.

>>Ako stalno kukate, potjerat ćete ga! Muškarci vole jake žene

>>Ovo je 6 tajni koje žene kriju od svojih muškaraca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije