Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godine (ni)su bitne

Kada preuzme kontrolu, ona je seksi! 7 razloga zašto mlađi muškarci vole starije žene

seksi muškarac
Foto: Shutterstock
04.04.2014.
u 09:44

Starija žena neće sebi dozvoliti da se njezin život vrti samo oko mlađeg muškarca

1. Imaju kontrolu nad svojim hormonima

Muškarci kažu da starije žene nemaju iracionalne emotivne ispade poput mlađih. To podrazumijeva manje emotivnog pritiska na muškarca.

Savjet za mlađe žene: Ne budite emotivno ranjive i uspostavite kontrolu nad promjenama ponašanja.

2. Znaju što treba raditi u krevetu

Praksa dovodi vještine do savršenstva, pa zato starija žena uvijek ima nekoliko seksualnih trikova u rukavu. Točno zna što njezino tijelo može i što mu odgovara, a to olakšava muškarcima trud da ih zadovolje ispod pokrivača.

3. Nisu opsjednute time da imaju savršeno tijelo

Muškarci smatraju da su ženske bore čak i atraktivne. One su sigurne u svoje tijelo, mnoge od njih već imaju djecu i nisu opterećene time da izgledaju savršeno i mršavo.

One su svjesne da imaju nedostatke, ali to ne utiče na  zadovoljstva koje mogu pružiti.

4. Ne traže dečka pod svaku cijenu

Većina starijih žena imala je nekoliko dugih veza u prošlosti i manje su opterećene time da pod svaku cijenu žele uskočiti u još jednu. Ovo olakšava situaciju muškarcima koji ne žele odmah vezu.

5. Neovisnije su

One vjerojatno imaju uspješnu karijeru ili obitelj koja se brine o njima. U suštini, one imaju svoj život. Dečku će se svidjeti to da žena nije potpuno ovisna o njemu.

Starija žena neće sebi dozvoliti da se njezin život vrti samo oko mlađeg muškarca, ona ima svoje prioritete, ali on je dobrodošao “dodatak”.

6. Znaju kako pokazati autoritet

Kada žena preuzme kontrolu, ona je seksi. Dame u godinama nemaju živaca za razne djetinjarije i žele postaviti stvari na svoje mjesto ako nešto nije u redu.

7. Cijene svoje muškarce i ne ponašaju se prema njima kao prema djeci

One vjerojatno već imaju svoju djecu i još jedno im nije potrebno. U suštini, starije dame imaju pametnija posla o kojima razmišljaju dok su sa svojim dečkom.

>>Mlađe je slađe! Evo koje su domaće zvijezde izabrale mlađeg muškarca

>>Ovo su neki od seksualnih problema za koje vam je neugodno tražiti odgovor

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije