Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žele motivirati ljude

65-godišnji tata popularniji je od sina: ‘Žene me stalno pitaju trebam li maćehu’

Tik Tok
05.12.2022.
u 12:30

Njegov otac je vrlo aktivan i redovito trenira, a često zajedno snimaju videe u kojima vježbaju ili rade neke zabavne stvari

Jedan muškarac se pohvalio svojim 65-godišnjim ocem koji je u tako dobroj formi da neki kažu da je i zgodniji od 20-godišnjaka. Tiktoker pod korisničkim imenom@flagowy_trener, objavio je video u kojem pokazuje svog zgodnog oca, piše The Sun.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

U kratkom videu vidimo muškarca kako gleda u kameru i kaže "Imam jako zgodnog oca", a zatim okreće kameru kako bi pokazao svog tatu koji se zaustavio u žutom Lamborghiniju i izašao s vozačeve strane. 65- godišnjak je podigao donji dio džempera kako bi razotkrio svoje zavidne trbušne mišiće.

Naime, njegov otac je vrlo aktivan i redovito trenira, a često zajedno snimaju videe u kojima vježbaju ili rade neke zabavne stvari. Cilj im je potaknuti i motivirati ljude da počnu vježbati, a njegov otac i sam tvrdi da je dokaz da za to nikada niste prestari. No, ponekad njegove objave s tatom na korisnike društvenih mreža imaju malo drugačije učinke od onih koje su oni zamislili.

- Žene mi često ispod objava ostavljaju komentare poput: "Trebaš li maćehu?" Nekad mi je to bilo čudno, ali sada sam se navikao da mi je tata jednostavno toliko zgodan! - rekao je.

 

@flagowy_trener My hot dad, 65 y.o.😎 IG: @fit_oldboy Wygląda na 65lat?#hotdad #hotdadcheck #fyp #foryou #dc #dlaciebie #tiktok #trend #trending #polska ♬ Hot dad check - WAYNES WORLD

 

Njegov video na Tik Toku ubrzo je skupio više od dva milijuna pregleda, a brojni korisnici nisu mogli odoljeti komentiranju.

- Tvoj otac je zgodniji od velike većine muškaraca mojih godina - napisala je jedna korisnica.

- Izgleda kao moderni Djed Mraz - našalio se drugi korisnik.

Otac troje djece i inženjer robotike obožava nositi štikle i suknje: 'Ne vidim ništa čudno u tome'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije