Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
make up savjet

4 beauty trenda za proljeće, ravno s modnih pista

narančasti ruž za usne
Shutterstock
27.04.2014.
u 16:37

Novi preokret u klasičnom stilu šminkanja: tamnozelena i crna sjenila, sedefasta tamnozelena sjenila i svjetlucava purpurna i zlatna sjenila.

Proljeće je u punom jeku, a mi vam donismo najnovije beaut trendove s modnih pista.

1. Žarke boje na usnama

Ove sezone, tamnoljubičaste nijanse na usnama ustupile su mjesto vedrim bojama. Zato su na revijama mnogih dizajnera dominirale usne boje fuksije, koralja i naranče, kao i ružičasta. Make-up stručnjaci preporučuju da birate ruževe koji sadrže mliječnu nijansu, jer plavičasta nijansa (ružičaste) na usnama stvara „lutkasti“ efekt.

Ekstra savjet: Narančasta je osobito trendi ovog proljeća: mat ruž u ovoj boji sigurno neće proći nezapaženo, dok će ruž sa sjajem stvoriti suptilniji efekt.

2. Kapci u bojama duge

Foto: screenshot/facebook

Narančasta, žuta, crvena i ružičasta sjajne su boje u posudi za voće, ali na očnim kapcima...?

Možda ćete se začuditi, ali upravo to je mjesto na koje će se one preseliti ovog proljeća. Za nanošenje ovih netipičnih boja vizažisti su koristili i netipične metode: ruž i olovka za usta poslužili su kao sjenila, zbog čega su boje bile izražajnije.

Ekstra savjet: Prije nanošenja sjenila žarke boje, povucite tanku liniju crnim tušem za oči duž rubova gornjeg i donjeg kapka. To će definirati izgled očiju i ublažit će boju sjenila.

3. Uskladite boje

Foto: pixabay

Na većini reviji je zamijećeno usklađivanje boje sjenila za oči s lakom za nokte. Budući da se radilo o žarkim bojama, njihovo uparivanje nije djelovalo ekstremno.

Ekstra savjet: Za nešto manje naglašen efekt, kombinirajte mat ruž s lakom za nokte visokog sjaja (ili obrnuto).

4. Svjetlucavi smokey eyes

Novi preokret u klasičnom stilu šminkanja: tamnozelena i crna sjenila, sedefasta tamnozelena sjenila i svjetlucava purpurna i zlatna sjenila.

Ekstra savjet: Nanesite tanki sloj vazelina preko crno-zelenog sjenila na kapcima, da bi stvorili efekt stakla. Za nešto blaži efekt, upotrijebite sjajilo za usne.

>>Bronzerom i rumenilom dajte okruglom licu malo strukture

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije