Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
piše na Redditu

27-godišnjakinja podijelila: 'S dečkom sam skoro 4 godine, a on još razmišlja hoće li me uopće zaprositi'

Pixabay
11.02.2022.
u 16:30

- Rekao mi je da je brak i dalje njegov krajnji cilj, ali da mu treba još vremena da razmisli o nama i našoj vezi - napisala je.

Jedna se 27-godišnjakinja nedavno na Redditu požalila da je sa svojim dečkom u vezi već tri i pol godine, a on ju još uvijek nije zaprosio niti je pokazao jasnu namjeru.

- Nakon otprilike godinu dana veze razgovarali smo o budućnosti i očekivanjima i složili smo se da nam je brak jako važan - rekla je, a ona mu je još tada, kaže, natuknula da joj nisu bitni ni skupi prsten ni raskošna svadba...

 5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

Tada su se, kaže, složili i da će se vjenčati kad on završi fakultet, no iako ga je završio prije godinu dana, ona još uvijek na ruci nema prsten.

- Mislila sam da možda čeka da dobije siguran i stalan posao, ali i to je ispunio - rekla je, a sve ju to, kaže, jako brine pa je odlučila opet s njim popričati.

Rekao joj je da je brak i dalje njegov krajnji cilj, ali da treba još vremena da razmisli.

- Od tada polako gubim samopouzdanje i nadu i osjećam se kao da gubim vrijeme s nekim tko nakon godina zajedničkog života još uvijek razmišlja - napisala je i pratitelje zamolila za savjet jer misli da možda "nije dovoljno dobra za njega"...

Ubrzo je  u komentarima dobila savjet, a svi su joj rekli - da ga ostavi jer on očito ne vidi budućnost s njom.

- Mislim da to kako "nije siguran i treba mu više vremena da razmisli" govori da se on vjerojatno želi vjenčati, ali ne s tobom -  napisao je jedan dečko.

- Ako ste s nekim skoro pet godina, što se tu ima "vidjeti'?" - pitao se netko u komentarima, a svi su se s tim složili.

Ne žele se vezati: Ovi horoskopski znakovi ne podnose ideju braka!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
16:20 12.02.2022.

Nisi mu bitna nema planove s tobom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije