Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rijetki poremećaj

Mlada majka (20) ima neobičan problem, evo što joj se dogodi kada doživi orgazam

seks, orgazam
Foto: Shutterstock
18.09.2017.
u 08:11

Sa svojim partnerom je imala neugodan razgovor na početku veze kako bi mu objasnila što će se dogoditi nakon što doživi orgazam.

Mlada Jessica Southall, 20-godišnja je majka jednog djeteta i nešto joj se neobično dogodi svaki put kad doživi orgazam.

Riječ je o rijetkom neurološkom poremećaju zbog kojeg "zaspi" svaki put kada doživi orgazam. Jessica pati od narkolepsije. Riječ je o neurološkom oboljenju koje se definira kao kronični poremećaj spavanja. Karakterizira je pretjerana pospanost, isprekidan noćni san te abnormalan ritam spavanja tijekom dana. Oboljeli od narkolepsije suočavaju se i s katapleksijom, epizodičnim gubitkom mišićne funkcije, a upravo zbog toga, kada doživi orgazam, odnosno snažne osjećaje, Jessica izgleda kao da je zaspala. 

Sa svojim partnerom imala je neugodan razgovor na početku veze kako bi mu objasnila što će se dogoditi nakon što doživi orgazam. 

Počelo je kada je imala 16 godina, a tada je njezino tijelo reagiralo na smijeh. Svaki put kada bi se smijala, njeni mišići bi "popustili". Naučila je da se uvijek primi za nešto prije smijeha kako ne bi pala na pod.

Zbog svog poremećaja danas spava i po 13 sati na dan, a ipak se osjeća izmoreno. 

Za Metro je objasnila da je sasvim budna u tome stanju iako izgleda kao da se potpuno "isključila", odnosno zaspala. 

"Svjesna sam svega, ali ne mogu odgovoriti ni išta napraviti dok taj napad ne prođe, odnosno dok ne prođe snažan osjećaj koji je prouzročio gubitak mišićne funkcije."

Komentara 8

LU
lunar777
11:35 18.09.2017.

Otkako je Srbin postao vlasnik Večernjaka ne znam jel čitam Inbex tj red sisa, red homoseksualaca, red antifašista, red fašista ili pak čitam nekad ugledni Večernji....

RI
ribar110
09:09 18.09.2017.

A pa sto?Bitno je da ne vozi auto ili tako nesto dok dozivi orgazam.Ima i gorih stvari ja sam morao pod hitno na veliku nuzdu dok sam citao ovaj clanak,sva sreca pa sam u stanu.

RO
roland
09:42 18.09.2017.

Maja Šuput isto ima problem. Nakon što u seksu ne doživi orgazam mora napraviti selfie i obožavatelje obavjestiti da ima novog dečka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije