Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez tabua

5 stvari koje savjetuju seks stručnjaci, a koje svaki par želi znati

Seks
Foto: Thinkstock
1/9
14.09.2017.
u 18:50

Seks stručnjaci opet imaju savjete za parove i odgovore na neka tražena pitanja koja se mnogi ne usude postaviti nikome...

O seksu se više čita i piše nego što se priča. Ta je tema često pod oznakom "tabua" u našem društvu pa mnogi odgovore na razna pitanja pronalaze online. 

Seks stručnjaci opet imaju savjete za parove i odgovore na neka tražena pitanja koja se mnogi ne usude postaviti nikome...

Erektilna disfunkcija - psihološki problem

Do ovog problema kod muškaraca može doći zbog psihološkog problema. kronična izloženost stresu. Sve se to može riješiti, tvrde stručnjaci za seks. 

Pričajte o seksu

Iako će mnogi muškarci potegnuti ovu temu u muškom društvu, stručnjaci savjetuju da bi o seksu trebali razgovarati parovi. Komunikacija je jako bitna stvar, kako u vezi tako i kad je riječ o seksu, poručuju. 

Seks se mijenja s godinama

Svaka faza veze donosi promjene, tako i u seksu. Na početku vjerojatno imate bogatiji i kreativniji seksualni život, no s vremenom se to  može promijeniti. I ne mora to značiti da su nastupili problemi u vezi, treba to prihvatiti i napraviti promjene kako bi se održala strast u spavaćoj sobi. 

Seks je povezan s emocijama

Svatko od nas seks doživljava na drukčiji načini vođeni time nemojte se zatvarati u sebe. Misliti samo na sebe nije dobar recept za kvalitetan seks s partnerom, a emocije čine veliki dio tog odnosa. 

Intimni dijelovi tijela

Svatko od nas je drukčije građen, samim time i intimni dijelovi tijela mogu biti različiti, oblikom, bojom, veličinom. Imajte na umu da je svatko lijep na svoj način i nećete se boriti s nesigurnošću i manjkom samopuzdanja, stanjima koja na seks mogu itekako utjecati.

 

 

 

Komentara 1

NA
narod1
21:54 14.09.2017.

Može li gluplje? Ne može

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije