Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK ZAGREB

Zrinka Cvitešić proslavila 20 godina na kazališnim daskama

Zrinka Cvitešić
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/16
13.10.2018.
u 23:56

Kulturna i politčka elita do zadnjem je mjesta ispunila HNK Zagreb, a neki su došli samo zbog slavljenice

Veliko djelo američkog dramatičara Tennessea Williamsa, drama o paklu unutar jedne obitelj, "Mačka na vrućem limenom krovu" prva je ovosezonska premijera Drame HNK Zagreb.

Mnogo se očekivalo od nove režije Paola Magellija, a ova predstava nastavlja uspješan niz velikih hitova Drame HNK Zagreb. Naravno, bilo je i onih koji su na "Mačku" došli samo zbog slavljenice.

Foto: HNK Zagreb

Ovom je predstavom, naime, Zrinka Cvitešić proslavila punih dvadeset godina na kazališnim daskama, uspješan profesionalni put kojegdje započela kao devetnaestogodišnja studentica zagrebačke ADU.

No, ona je ovom ulogom, nakon uspjeha s predstavom "Tko pjeva zlo ne misli", u režiji Renea Medvešeka, iznova dokazala da unatoč uspjesima na svjetskim pozornicama i te kako računa na uloge koje će ostvariti u svojoj matičnoj kući.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije