Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro audicije

Zbor "Ivan Goran Kovačić" prima nove članove

Goranovci
Pixsell
11.10.2012.
u 15:01

Za članstvo nije potrebna nikakva glazbena naobrazba ni iskustvo već je dovoljno samo pokazati raspon glasa i ponoviti neke muzičke sekvence

Zbor "Ivan Goran Kovačić" traži nove članove, a audicije će biti održane 15. i 18. listopada u prostorijama FER-a u dvorani 5b.

Za članstvo nije potrebna nikakva glazbena naobrazba ni iskustvo već je dovoljno samo pokazati raspon glasa i ponoviti neke muzičke sekvence.

U zboru IGK pjevali su i mnogi poznati, poput novinara Domagoja Jakopovića Ribafisha, TV-voditelja Aleksandra Stankovića, pjevača Arsena Dedića i Vice Vukova te bivšeg britanskog ambasadora Davida Blunta. Usko su surađivali s brojnim vrhunskim glazbenicima poput Josipe Lisac, Maksima Mrvice, Tonyja Cetinskog, Joséa Carrerasa i Inve Mule, poznate po ariji iz filma Peti element.

Inače, akademski zbor "Ivan Goran Kovačić" utemeljen je 1948. godine. Zbor su vodili ugledni hrvatski glazbenici, među ostalima i Vladimir Kranjčević i Saša Britvić. Sadašnji umjetnički voditelj goranovaca je maestro Luka Vukšić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije