Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ovo nije tipična hollywoodska priča'

Završeno snimanje filma Wonder Woman, avantura tek počinje

Wonder Woman
Foto: Twitter/Wonder Woman
1/12
09.05.2016.
u 23:00

Iako je snimanje okončano, glumica Gal Gadot neće uzimati predah. Uskoro putuje u London gdje nastavlja snimati ekranizaciju DC-eve Lige pravednika

Nakon šest mjeseci snimanja samostalnog filma Wonder Woman, njegova glavna zvijezda Gal Gadot (31) danas je potvrdila da je produkcija blockbustera dovršena. 

Snimanje DC-eve stripovske avanture počelo je prošle godine u Ujedinjenom Kraljevstvu. Pod redateljskom palicom Patty Jenkisa, za akcijskim kadrovima tragali su i na lokacijama Francuske i Italije. 

- Danas je bio moj zadnji dan snimanja filma Wonder Woman. Bilo je to predivno, uzbudljivo, sanjivo, sretno i fascinantno iskustvo koje ću zauvijek cijeniti. Hvala svima koji su bili ukjučeni, našoj predivnoj ekipi i fenomenalnom redatelju - napisala je Gal na Instagramu.

 

- Otvorena sam za razne žanrove jer nemam predrasude. Ali, priznala sam da želim pokazati snažniju stranu žena. Nisam željela snimiti onu tipičnu hollywoodsku priču o djevojci slomljena srca koju neki dečko spašava. Htjela sam napraviti nešto drukčije, nisam ni sanjala da ću jednom glumiti baš Wonder Woman - ispričala je za magazin Interview.

Ovo nije tipična hollywoodska priča o djevojci slomljena srca

Uloga amazonske ratnice bila joj je ostvarenje snova, a Gadot se u potpunosti poistovjetila s jednom od feminističkih ikona.

- Na kraju dana, svi smo ljudi. Zanimljivo je da Wonder Woman ima snagu božice, ali srce i um čovjeka. Srčana je i to je njena prava snaga. Glumim ju onako kako mislim da bi se i žena ponašala u sličnim situacijama. Tretiram ju kao normalnu ženu koja je fantastična i svemoćna - objašnjavala je Gal.

Iako je snimanje okončano, bivša miss Izraela neće uzimati predah. Uskoro putuje u London gdje nastavlja snimati ekranizaciju DC-eve Lige pravednika

 

Za pokretanje marketinga filma Wonder Woman još se čeka.  Iz studija Warner Bros. svu snagu usmjeravaju na promociju novog Batmana protiv Supermana te za pripreme blockbustera Odred otpisanih. 

Film neustrašive junakinje u kina dolazi 2. lipnja 2017. 

>> 'Kreativno smo i emocionalno vezani snimiti Crnu udovicu

>> Vojska ju je istrenirala za Hollywood – dama superjunaka zaista je "Čudesna žena"

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:30 10.05.2016.

katastrofa. Ne kuzim zasto uvijek za uloge poznato zenstvenih strip junakinja, sa svim atributima super zena odabiru ovakve mrsave nikakve osobe (bas kao i u L. Croft, N. Romanoff a sad i wonderwoman. Je li moguce da su i u svijet filma bas kao u svijet mode usli homoseksualci koji doslovno mrze zenska tijela i njihove atribute, pa cak i nikakve mrsavice pokusavaju napraviti jos muzevnijim, koristeci photoshop

Avatar dzambo
dzambo
06:55 10.05.2016.

Daj vise snimite nesto sto nema veze bas toliko sa fantazijama i kompjuterskim kreacijama...ni realne glume, ni dobre price...i uvijek se zna kak ce zavrsiti radnja filma pocne lose zavrsi dobro....bajke za djecu....jedan na prmj. ''In The Heat in the Night'' sije sve od Super Heroja pa do svi ostali koji ''lete''....neunistivi su....nekakvi stitovi...nekakve nadprirodne moci...i ovo i ono....jako lose sta se snima i dolazi iz Holywooda u zadnjih 20-tak godina....pa nije ni cudo sto nova generacija ''X'' stvarno je nepoznanica i nezna vise sta ce sa sobom...al to je i cilj vise zarade manje pametni...dok je tak ''nikom nije lepse neg je nam''.....

WA
wannabenovinari
09:07 10.05.2016.

U Batman v Superman se bori na ruševinama cijelog kvarta s gotovo neuništivim kriptonskim mutantom od deset metara i on joj ništa ne može, a tu se s jednakom "ozbiljnošću" suprotstavlja njemačkim vojnicima od kostiju, krvi i mesa!? Ha ha ha, odmah se vidi da će film biti toliko napet da ćemo zaboraviti na kokice i sjediti na rubovima sjedala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije