Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hnk
Povratak na članak

Zašto delegat Opere nije dao glas Ani Lederer?

Brojni djelatnici Opere HNK u Zagrebu bili su iznenađeni kada su saznali da je njihov delegat bio protiv reizbora A. Lederer

Komentari 6

ER
eric
21:12 06.07.2012.

Pa čovjek ima pravo na svoje mišljenje za razliku od ostalih grupno-dupelizaca. (oprostite na izrazu) Dajte ljudima da iznose i argumente i ne proganjajte ne istomišljenike!

VL
AM
amato
21:27 06.07.2012.

To je znak da ipak nisu svi prljavi. Ana Laderer je dio velike hobotnice koja vlada i na neki način uništava kulturu Hrvatske, ako niste znali.

VL
SC
SCAR
21:29 06.07.2012.

Kao delegat Opere ne može glasati u svoje ime nego kao delegat Opere,čista trgovina.Fuj!!

VL
pčelac1
22:56 06.07.2012.

pa valjda je jasno iz ovog da u vodstvu opere nekaj ne štima

VL
MY
Myrtha
09:53 07.07.2012.

Bravo za obje ideje gdje Spehnjak! Neka se organizira tribina ili nešto slično gdje bi redovita kazališna publika mogla reći što o 8 god. intendanture gdje Lederer misli! Vrlo ću se rado osobno odazvati! I reći što mislim o koreografijama D.Deana koji je očito postao nezaobilazan svake sezone i upitati koliko njegov engagement košta. Što mislim o tome da je u posljednjih 8 godina imenovana samo jedna prvakinja baleta (i to koja više uopće ne pleše). Što misllim o tome da je 3. baletna premijera iduće sezone obnova nedavno izvedenog "F.ada", a u ovoj sezoni 3. baletna premijera bila je obnova "Coppelie na M.M.", postavljene pred samo 3 god. I da taj repertoire usporedim s onim pod prethodnim intendantima! Ili, još bolje da ministrica dodje vidjeti (vjerojatno skupo plaćenu) kostimografiju za "Ljubavni napitak", poslušati i pogledati režiju novog "Trubadura"?! Samo naprijed, dajte nam šansu da argumentiramo što mislimo! Javno, s punim imenom i prezimenom, funkcijama i titulama!

VL
OB
-obrisani-
22:38 07.07.2012.

Nije pravo pitanje: "Zašto delegat Opere nije dao glas Ani Lederer?", nego je pravo pitanje kako je uopće Ana Lederer još intendantica ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.