Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbena poslastica

Zagrebačka filharmonija svirat će na špici kod Kožarićeva “Sunca”

Kvartet Rucner
Kvartet Rucner
11.06.2010.
u 12:00


S članovima Filharmonije svirat će članovi Kvarteta trombona i Kvarteta Rucner, koji koncertom na subotnjoj špici najavljuju novu sezonu.

Koncertom na subotnjoj špici Zagrebačka filharmonija najavljuje bezbroj glazbenih doživljaja koji najesen očekuju publiku u novoj koncertnoj sezoni. U srcu Zagreba, na samoj špici, taj će orkestar Zagrepčanima prirediti poseban glazbeni doživljaj. U subotu 12. lipnja svirat će na uglu Bogovićeve i Petrićeve ulice (kod Kožarićeva “Sunca”), i to od 11.30 do 14 sati. 
S članovima Filharmonije svirat će članovi Kvarteta trombona i Kvarteta Rucner (na slici). 

Komentara 2

MU
muzičar
17:42 11.06.2010.

mogli ste barem naći recentniju fotografiju Rucner kvarteta...više truda,manje nogometa....

AU
autoritet
15:32 11.06.2010.

lijepo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije