Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovanje

Volim Njofru HNK Varaždina na Sceni Gorica

Volim Njofru,  HNK Varaždin
arhiv HNK Varaždin
12.02.2013.
u 12:34

Priča je jednostavna: otac je zatečen iznenadnom preobrazbom svoje male djevojčice u samosvjesnu ženu koja najavljuje vjenčanje s tajanstvenim Njofrom

Stojan Matavulj pojavljuje se u ulozi oca zatečenog iznenadnom preobrazbom svoje male djevojčice (Mirela Brekalo) u samosvjesnu ženu koja najavljuje vjenčanje s tajanstvenim Njofrom. Pred više od četvrt stoljeća ovaj kultni tekst Milana Grgića genijalno su izvodili Ivo Serdar i Marija Kohn. Sad su čudesan svijet odnosa kćerke i oca, prepun komike i zavrzlame, obnovili glumci HNK iz Varaždina.

Pogledajte ih u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, u srijedu 13.velječe u 20 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije