Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrt legende
Povratak na članak

Vesna je govorila da će svu imovinu ostaviti prijatelju iz Sirije

Tvrdi to Zdravko Gorički, pomoćni medicinski djelatnik s kojim se Vesna najviše družila u bolnici u Stubičkim Toplicama

Komentari 6

OB
-obrisani-
01:47 31.10.2010.

Svu imovinu?

VL
OB
-obrisani-
14:49 25.10.2010.

Kada smo se Gospodja Nasja Boskovic Meyer, nadarena Hrvatska pjesnikinja i Splicanka iz Saint. Louisa, Drzava Missouri, upoznali pocetkom 1990 godine u Hrvatskoj Crkvi Svetog Jeronima (Jure) u Saint Louisu, pozvala me da je posjetim u Splitu i odvela mee u Lukodvodol (Tako nekako se mjesto zove), gdje sam i upoznao Gospodju Vesnu Parun , nisam niti slutio sam da ce taj susret s Vesnom postati jedna od najdrazih slika koji ce zauvijek ostati u mojim sjecanjima. Jer, sjecanja na pjesnikinju Vesnu Parun su sjecanja na zivi kip nase Hrvatske Domovine.

VL
DE
detour
15:17 25.10.2010.

u svojim se pjesmama izrugivala svim hrvatskim lopovima i onima koji unistavaju hrvatsku. od tudjmana do sadasnje HDZ-ove vlade.

VL
KU
kumajela
19:51 25.10.2010.

Groblje da je zatvoreno već trideset godina. Groblje zatvoreno? Zatvoreno groblje?

VL
MA
mare0801
07:00 26.10.2010.

kada pročitam ovaj članak ispada da su Vesni u toplicama svaki dan stizali posjetitelji,prije vjerujem da je bila sama,a sam je i bila cijeli život.Nikad nije prihvaćala građanske norme ponašanja,a veza s tada dosta mlađim arapskim studentom spada u tu fazu.Pretpostavljam da je to ovaj iz teksta. Bila je najveća,i to općenito,a ne samo među ženama pjesnikinjama,uostalom zašto se to žena,uopće naglašava? Sada će se izredati veličine na pogrebu,svi će veličati njenu poeziju,a za prosječne ljude nesklone čitanju,bila je samo luda baba,zamotana u šal,koja nešto baljezga povremeno po novinama.Kada bi bar 2% takvih ,ponukano ovom vješću odšetalo do knjižnice i posudilo neku njenu zbirku sebi i svojoj djeci,i dalo \"ludoj babi\" šansu,sva ova priča bi imala smisla. oprosti Vesna što te nismo dovoljno voljeli i cijenili.

VL
DU
duje08
08:32 29.10.2010.

Poslijednju želju velike pjesnikinje treba poštivati. Šolta je njen otok i tamo je njeno počivalište. Groblje je još tamo, a tamo je pokopana i njena majka. Počivala u miru poštovana Vesna!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.