Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba "Art déco"

Velika izložba Art déco bit će otvorena u srijedu, 26. siječnja

peugeot
08.01.2011.
u 09:52

U MUO svakim danom stižu eksponati za izložbu, a jedan od najatraktivnijih je automobil marke Peugeot koji su organizatori unijeli kroz "velika vrata"

Velika  izložbe "Art déco i umjetnost u Hrvatskoj između dva rata" u Muzeju za umjetnost i obrt bit će otvorena  u srijedu,  26. siječnja u 20 sati.  U MUO svakim danom stižu eksponati za izložbu, a jedan od najatraktivnijih je automobil marke Peugeot koji su organizatori unijeli kroz "velika vrata" (na slici).  

Kako najavljuju iz MUO za trajanja izložbe "Art déco i umjetnost u Hrvatskoj između dva rata" (do 30. travnja 2011. godine) Muzej za umjetnost i obrt bit će otvoren i nedjeljom od 10 do 19 sati, budući da su već najavljene brojne skupine posjetitelja. Dakako, MUO će i nadalje biti otvoren tradicionalnim Dugim četvrtkom do 22 sata, kad je se za posjetitelje pripremaju dodatni, popratni programi. Od utorka do subote MUO je otvoren od 10 do 19 sati ( zatvoren je ponedjeljkom, državnim praznicima i blagdanima ), a besplatna stručna vodstva za posjetitelje ( s plaćenim ulaznicama ) bit će organizirana utorkom, srijedom, petkom, subotom i nedjeljom u 11 i 17 sati, a četvrtkom u 11, 17, 19, 20 i 21 sat.

Za vrijeme trajanja izložbe " Art déco..." za posjetitelje će biti organizirana brojna događanja : posebna vodstva, kreativne radionice, cabaret-program, projekcije filmova i koncerti glazbe iz vremena između dva svjetska rata, bogata ponuda suvenira u Museum Shopu te nagradna igra s vrijednim nagradama ( glavna je nagrada peugeot 206 + Element / 1,4 / benzin ).

Cijene ulaznica (vrijede za razgled izložbe "Art déco..." i stalnog postava MUO ) za odrasle su 30 kn, za učenike, studente i umirovljenike 20 kn, za grupne posjete ( 10 do 30 osoba ) 20 kn po osobi, za grupne posjete učenika, studenata i umirovljenika 15 kn po osobi. Posebno je popularna obiteljska ulaznica, za obitelji s djecom mlađom od 15 godina, po cijeni od 50 kn.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije