Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji TV

Puhovski: Za ZagrebDox pogledam tisuću filmova, obično na dva-tri ekrana

Večernji TV - Nenad Puhovski
Foto: Screenshot
1/2
16.02.2018.
u 08:00

Osnivač festivala u razgovoru s Večernjakovom Milenom Zajović otkrio je kako izgleda proces selekcije

U studiju Večernjeg lista jučer je bio redatelj i producent te osnivač festivala ZagrebDox Nenad Puhovski.

Puhovski za ZagrebDox voli reći da je festival opće prakse - da najvećem broju ljudi daju najviše različitih filmova. Festival ove godine počinje 25. veljače.

- Imamo 125 filmova, to su filmovi kojima pokušavamo pokazati ono što je najbolje i najinteresantnije iz prošle godine - rekao je Puhovski, koji je u razgovoru s Večernjakovom Milenom Zajović između ostalog otkrio i da u procesu selekcije za festival gleda tisuću filmova, ponekad i na više ekrana.

- Ja to obično radim na dva-tri ekrana. Ako je film nešto što mi je jako zakupilo pažnju, gledam samo film. U nekim drugim slučajevima, gledam film i paralelno tražim, što se možda nekom čini čudno, ali ja bez dva-tri ekrana više ne mogu raditi - kaže Puhovski.

Komentara 2

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
08:26 16.02.2018.

Puhovski je izgleda prezime koje rođenjem nosi sisanje državne sise do mirovine

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:35 16.02.2018.

apsolutno promasen tekst, o apsolutno promasenoj osobi i apsolutno promasenom festivalu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije