Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrana za dušu

Večernji list objavit će za Uskrs ilustriranu priču Paula Coelha "Što je mir"

Paulo Coelho
VL
Autor
Denis Derk
09.04.2020.
u 14:32

Coelho je do sada objavio tridesetak knjiga koje su objavljene u čak 170 zemalja  i prodane u više od 230 milijuna primjeraka

Paulo Coelho za Uskrsne je blagdane svojim brojnim čitateljima poklonio dvije ilustrirane priče koje odrasli mogu čitati svojoj djeci u uvjetima sveprisutne socijalne distance. Večernji list će zahvaljujući VBZ-u, Coelhovom dugogodišnjem hrvatskom izdavaču, u Uskrsnom trobroju objaviti poučnu priču brazilskog autora "Što je mir". Priču je ilustrirala Dasha Balashova. 

Coelho koji je član Brazilske akademije znanosti i umjetnosti te dobitnik brojnih nagrada (među njima je i talijanska nagrada Grinzane Cavour i to za doista megapopularni roman "Alkemičar"), još je sredinom ožujka dozvolio da se besplatno sa njegove internetske stranice skidaju i to kao e-knjige "Priručnik za ratnika svjetlosti", "Brida" i "Rukopis iz Akre" i to na engleskom, španjolskom i portugalskom jeziku.

Coelho je do sada objavio tridesetak knjiga koje su objavljene u čak 170 zemalja  i prodane u više od 230 milijuna primjeraka, što ga ubraja među najčitanije pisce na svijetu. Između ostaloga, Coelho je i glasnik mira Ujedinjenih nacija od 2007. godine. 

Rođen je 1947. godine, a boravio je i u Hrvatskoj i to nekoliko puta. Za jednog posjeta pjevao je i karaoke u jednom klubu na Savskoj cesti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije