Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u obitelji mlade američke pjevačice i oskarovke

Ubijeni majka i brat glumice i oskarovke Jennifer Hudson

Foto: AP
import
25.10.2008.
u 08:31

Majka i brat poznate američke pjevačice i glumice Jennifer Hudson ubijeni su u petak u majčinu domu u Chicagu, a istodobno je iz stana nestao i glumičin sedmogodišnji nećak. O obiteljskoj tragediji 27-godišnje zvijezde izvijestio je list The Chicago Tribune, potom i brojni američki mediji.

Metak u glavu i prsa
Prema prvim informacijama, u kući su pronađena dva mrtva tijela s vidljivim tragovima nasilne smrti – jedno od njih tijelo je glumičine majke Darnell Dornesson (57), dok drugo tijelo pripada Jenniferinu bratu Jasonu Hudsonu (29). Njihova trupla otkrila je susjeda. Tijelo Darnell, ubijene metkom u glavu, ležalo je u salonu, dok je Jasonovo, s prostrijelnom ranom na prsima, pronađeno u spavaćoj sobi.

Prema prvim informacijama iz policije smatra se da je dvostruko ubojstvo najvjerojatnije posljedica obiteljske svađe, a zbog sumnje da je umiješan u slučaj, policija je izdala tjeralicu za 27-godišnjim Williamom Balfourom, bivšim suprugom Jenniferine sestre Julije.

On je, naime, 2006. godine uvjetno pušten iz zatvora gdje je izdržavao kaznu zbog pokušaja ubojstva, otmice automobila i skrivanja ukradene imovine. Kad je Balfoure nekoliko sati nakon pronalaska tijela glumičinih najbližih uhićen, policiji je odbio reći što se dogodilo s nestalim Julijinim sinom, za kojim je policija pokrenula potragu. Balfoure je zadražan na ispitivanju.

Put do slave
U trenutku tragedije Jennifer se nalazila na putu prema Los Angelesu, no kad je doznala što se dogodilo njezinoj majci i bratu, vratila se u Chicago. Njezina glasnogovornica zamolila je medije da poštuju glumičinu privatnost u ovim trenucima. Jennifer Hudson slavu je stekla pobjedom u reality showu “Američki idol” 2004. Zahvaljujući iznimnim glasovnim mogućnostima dobila je ulogu u adaptaciji mjuzikla “Komadi iz snova” (“Dreamgirls”), za koju je 2007. primila brojne nagrade, uključujući Oscara za najbolju sporednu žensku ulogu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije