Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krleža u hnk
Povratak na članak

U 'Vučjaku' se seks, intrige i smrt redaju kao kod Tarantina


Nedostaje nam Krležin autoritet u kritici klerikalizma i nacionalizma

Komentari 6

NE
Neba
19:11 24.12.2014.

Počeo je rasap HNK....

VL
DB
doktor.buljko
22:40 24.12.2014.

Odmah iza Crkve, vi ste najveći paraziti i pijavice državnog proračuna.

VL
IV
IvanXXIII.
08:14 25.12.2014.

Kakva gomila ispranih, nedoučenih fraza! Koji je to pisac, Krležina ranga, igdje na svijetu "unisono prihvaćen" i što to uopće znači? "Unisono prihvaćen" bio je u nekim trenucima novije njemačke povijesti naprimjer Adolf Hitler; a on je bio jako loš pisac. "U okruženju opasnih namjera kazalištu nedostaje epskih tema." Kako ljupka formulacija, čak i skriveni stih! Samo, g. Buljan spada u onih nekoliko, koji se "totalno ostvaruju" unutar svojih konformističkih aranžmana te kao takvi potpuno određuju gotovo sve "kazališne teme", tako isto "epske". Što se pak tiče "opasnih namjera", što je isto tako jedna posuđena formulacija s tuđega stola, jedina koja ih u ovom trenutku totalno ostvaruje jest D.Vrgoč. Dokle? Rasap HNK-a, poštovana Neba, traje od 1. rujna ove godine. Ovakvi praznjikavi intervjui ne mogu ga sakriti.

VL
DB
doktor.buljko
02:36 28.12.2014.

I još se hvale kako su na tragu Tarantina, kao da je on neka kazališna vertikala, a ne obični šund redatelj filmova koji su na nivou crtića za odrasle.

VL
B7
b7
07:03 27.12.2014.

rasap je počeo davno . Lederer je počela a da nije ni znala a nakon devet godina agonije sada bolna završnica , amateri na radnim mjestima profesionalaca , mora se sve srušiti samo je pitanje kada će ponovo početi normalno kazalište? sve je to gomila laži koju novine podgrijavaju , zapravo je to jedino umijeće ove uprave i suradnika - medijska pozornost !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.