Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedan izraelskog fi
Povratak na članak

U izraelskom stanu bake Židovke pronašao nacističku propagandu

Mnogi su gledatelji nakon gledanja filma bili prepuni pitanja za svoje roditelje koja se nisu usudili prije postaviti, kaže redatelj uspješnog dokumentarca

Komentari 4

DJ
djakputnik
20:00 16.11.2012.

Pa to je u redu. Ono što je nekada bila Hitlerova Njemačka, to je danas Izrael. Ista filozofija, isti odnos prema onima koji nisu kao oni. Iste genocidne i osvajačke metode. Ako se varam, prosvijetlite me.

VL
BO
boston
22:40 16.11.2012.

Djakputnik Takve su gotovo sve jednoetnicke drzave...

VL
MA
mare0801
06:24 17.11.2012.

ima istine u tome što govorite,zanimljiva je ta psihološka preobrazba koja se židovima dogodila u Izraelu.Čitajući Amosa Oza,sve mi je postalo puno jasnije,oni su prošli jedan obrat kao narod,koji je stoljećima bio šutljiv i pritajen u Evropi,narod profesora,doktora i trgovaca,plašljivih i samozatajnih,postaje narod ratnika i farmera.On je to fenomelano opisao.

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
20:29 17.11.2012.

Hrvatska nije sva sreća okružena sa svih strana državama i narodima koji je žele u potpunosti uništiti a Izrael je u toj poziciji. A Izrael je država veličine Slovenije...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.