Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KNJIGA
Povratak na članak

Tko su dobitnici knjige "Tito - strogo povjerljivo"?

Vecernji.hr darovao je svojim čitateljima pet knjiga o Titu autora Pere Simića i Zvonimira Despota koji iza sebe već imaju biografske knjige o Josipu Brozu.

Komentari 1

OO
onako_ovlaš
22:58 04.03.2010.

Treća knjiga o Brozu kroz dosta kratko vrijeme mi se čini preveše saturiranim kao tema,no dobro:malo čudan izdavački redoslijed.Još jučer smo imali vojne dokumente o rsk,pa malo zastarjelih reizdanja iz početka i sredine prošlog stoljeća,dočim sutra će objaviti zaključke Saboraa iz 1792. a nije isključeno da svjetlo dana ugleda i još nešto starije i bezveznije.Hoću reći da Večernji list kupuju i čitaju konzervativni ljudi koji prate i suvremena zbivanja po raznim temama i dilemama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.